Dagboka fredag 21. oktober 2016

En svært viktig kamp i nord nærmer seg hvis gutta skal komme seg unna nedrykkstriden en gang for alle. Og jammen er ikke taket på nye stadion på vei opp! Det er på tide at gutta går i seg selv og finner frem fighteregenskapene når det er duket for bortekamp mot Tromsø. Det er nå … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21. oktober 2016»

En svært viktig kamp i nord nærmer seg hvis gutta skal komme seg unna nedrykkstriden en gang for alle. Og jammen er ikke taket på nye stadion på vei opp!

Det er på tide at gutta går i seg selv og finner frem fighteregenskapene når det er duket for bortekamp mot Tromsø. Det er nå helt opp til spillerne hvordan denne sesongen skal ende, enten svikter de og det går til hælvete eller så viser de oss nå at de kan kjempe og vil spille for Vålerenga også neste år.

Det som har blitt vist de siste kampene har ikke vært godt nok og langt under nivået Vålerenga skal ligge på. Nå går turen til Tromsø som har to strake tap, mot Molde og sist mot Start. Det skal være en overkommelig oppgave for våre spillere.

I fjor endte kampen i Tromsø med 5-4-seier til Vålerenga. Så spennende behøver ikke gutta å gjøre det denne gangen.

For Vålerenga er Moa tilbake etter å ha sona karantene, mens Sander Berge er ute etter sin kneoperasjon sist uke. For Tromsø er det Magnar Ødegaard som har karantene.

Vinner vi i Tromsø tar Vålerenga et langt steg vekk fra nedrykk, mens Tromsø blir liggende på 30 poeng og virkelig får kniven på strupen. De andre lagene i bunn har følgende kamper: Start-Lillestrøm, Stabæk-Sarpsborg08, Haugesund-Bodø/Glimt.

Stadion

Taket på stadion er på vei opp og det skjer nye ting hver dag nå!

Vi kan nå se grunnarbeidene på Vålerenga Tribunen og at man har begynt å påle på det som blir bortetribunen.

Ønsker du å følge mere med så har VPN live webkamera.

Seier!

Hockeygutta viser at de har lyst til å melde seg på i toppen i år og vant 3-2 etter en tøff kamp mot Frisk/Asker på Jordal i går.

Vi registrerer også at det var 1973 tilskuere på Jordal i går, omtrent like mange som er å ser på Vålerenga Fotball om dagen!

Neste kamp for Iskrigerne er borte mot Sparta i morgen, lørdag. Kampen starter 16.00.

Legg igjen en kommentar