Dagboka mandag 24. oktober 2016

Oboi oboi oboi…for ei vålerengahelg det har vært. Vi har vunnet i Tromsø, vi har slått Sparta. rekrutta sikra spill i 2.divisjon og vi er seriemstere! Vendi, vidi, vici! Tromsø inviterte til fotballfest på søndag. Pølser fra Mydland og pølsebrød fra Bakehuset. Er det noe Tromsø er gode på så er det pølser og pølsebrød. Det er bra for … Fortsett å lese «Dagboka mandag 24. oktober 2016»

Oboi oboi oboi…for ei vålerengahelg det har vært. Vi har vunnet i Tromsø, vi har slått Sparta. rekrutta sikra spill i 2.divisjon og vi er seriemstere!

Vendi, vidi, vici!
Tromsø inviterte til fotballfest på søndag. Pølser fra Mydland og pølsebrød fra Bakehuset. Er det noe Tromsø er gode på så er det pølser og pølsebrød. Det er bra for dem, for de er ikke spesielt god på fotball. Men herregud…inviterer de til fest så er vi ikke tunge å be. Det var jo gratis inngang og greier.

Tromsø starta som nordlendinger pleier å starte fester: Med en mutt mine og beina i kryss….eller med 8 mann i forsvar, om du heller vil si det sånn. Første omgang var med andre ord ganske flat. Ingen av laga var spesielt gode og spillet speila den nervøse stemninga ganske så bra. Det var som et passe kleint vorspiel blant førsteårs-studenter: Ingen fikk score.

Heldigvis ble det bedre. Om første omgang var et vorspiel, så ble andre omgang en fest. Det var nok ikke den festen Tromsø hadde håpet det skulle bli da de sendte ut invitasjonene, men det driter vi i. Det ble den festen vi hadde lyst på. Vi trengte ikke mer enn tre minutter spill før Henrik Kjelsrud Johansen putta en perfekt goal nede ved stolperota. Ballet var med dette åpnet og Vålerenga bød opp til dans.

Etter drøyt seksti minutter spill kliner Moa til. Ballen går via hælen til Tollås Nation og i mål. Målet hadde garantert gått inn uten noen innblanding dra Nation. Vi kan med rette si at Tollås Nations bursdagsgave til Moa var å rappe scoringa fra han. Men vi tror helt seriøst at Moa ikke bryr seg nevneverdig. Han er en raus mann…og det skal man være når vi går opp i en fortjent 2-0 ledelse.  Under ti minutter seinere serverer Holm rundens feteste pasning til Zahid som setter ballen først på keeper så å kassa. Deilige deilige 3-0 var et faktum.

Mere mål ble det ikke. Og det er helt ok. Å vite at vi har kaker igjen er gull. Spesielt siden vi kan få æren av å sende LSK rett ned i første førstkommende søndag. Har du ikke sesongkort, sier du? Kjøp billett i dag! Dette blir en fest på ordentlig og det blir fult!

Det var ikke bare A-laget som vant. Rekrutta har spilt sin beste sesong noen sinne og er klare for spill i 2. divisjon til neste år. 2-0 seieren over Egersund sikra ikke bare plass i 2. divisjon. Den sørga også for poengrekord:

2016: 39 poeng – 6.plass
2015: 37 poeng – 6. plass
2014: 36 poeng – 9. plass
2013: 36 poeng – 8. plass
2012: 33 poeng – 9. plass
2011: 27 poeng – 10. plass
2010: 32 poeng – 10. plass
2009: 30 poeng – 9. plass
2008: 30 poeng – 12. plass
2007: 36 poeng – 7. plass
2006: 28 poeng – 10. plass

Vi gratulerer i bøtter og spann!

Tut tut
Vålerengetoget ruller videre! Iskrigerne slo Sparta borte på straffer. Det er alltid deilig å slå de enfoldige sjelene fra Østfold, men å slå de på straffer i eget fjøs er ekstra digg. Spesielt siden vi reiste ned med tre forwarder ute med skade. Hverken Juel, Oppøyen eller Olsen var med i troppen.

Også her møtte vi et vertskap som hadde invitert til fest. Også her var festen gratis…for oss! Prisen særpingene måtte betale var den siste rest av ære og verdighet som de klarte å skrape sammen nede i Østfold…og det var ikke mye. Vi kan vel konkludere med at festen i realiteten var gratis for dem også.

Etter denne runden ligger Vålerenga på 3.plass på tabellen. Neste kamp er hjemme mot MS førstkommende torsdag.

SERIEMESTERE!!

I helga sikra Vålerenga Trolls damer seg seriegullet for andre år på rad med en 21-6 seier over Kristiansand Gladiators. U15 laget slo Kolbotn Hunters hele 21-0 og avslutta med det sesongen med sin femte strake seier. U19 laget tok også hjem seriegull i helga. Det gjorde de med seier 48-14 over Eidsvoll 1814’s. Nå venter et spennende NM-sluttspill for U19-gutta, som starter med semifinale hjemme på Jordal neste helg.

Vålerenga i dag
Vi gratulerer hele Vålerenga familien med helga og spiser restekake! DEILIG ERRE!

 

Legg igjen en kommentar