Dagboka torsdag 20. oktober 2016

Hockeydelen av Enga er i gang for fullt og har starta bra, mens fotballdelen av Enga kjemper mot nedrykk i flere divisjoner, men vi har heldigvis et juniorlag som leverer cupglede. Samtidig er det godt å se at vår nye daglige leder er i full gang med å få kontroll på klubben, og spesielt økonomien. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. oktober 2016»

Hockeydelen av Enga er i gang for fullt og har starta bra, mens fotballdelen av Enga kjemper mot nedrykk i flere divisjoner, men vi har heldigvis et juniorlag som leverer cupglede. Samtidig er det godt å se at vår nye daglige leder er i full gang med å få kontroll på klubben, og spesielt økonomien. Dagbok a la VPN er servert.

Hjemmekamp på Jordal i kveld

Etter å ha feia fjøsgulvet med XXX i forrige runde, møter vi nå Frisk-Asker for andre gang i sesongen i kveld kl. 18:30. Første kamp mot dem i Asker endte med et knepent 2-1 tap, men det var før gutta våre hadde kommet ordentlig i gang. Roy har fått skikk på mannskapet, alle blør for drakta, og vi satser på fullt hus på Jordal i kveld. Husk at det nærmer seg siste sjanse til å se en hockeykamp på den gamle arenaen, så ta turen og støtt gutta i nostalgiens navn! La oss banke vestkantbønda i ordinær tid, så de rekker å pløye ferdig før tælen setter seg i jorda.

Juniorlaget til cupfinale

Vålerenga slo Sandnes-Ulf 0-2 på bortebane i semifinalen i NM G19 Telenor Cup i går. Måla ble scora av Henrik Udahl og Magnus Retsius Grødem. Gratulerer så mye til alle gutta! Det betyr at juniorgutta møter Molde i finalen i Telenor Arena 11. november. Der skal det lages cupfest, og vi oppfordrer alle til å ta turen!

VIF 2s skjebne avgjøres lørdag

Og positiviteten unggutta har fått av den cupseieren skal nå tas med inn mot skjebnekampen mot Egersund i Valhall kl. 13:00 på lørdag. Rekruttene har ting i egne hender, og med seier er vi sikra plass i den nye 2. divisjonen som settes i gang neste sesong. Det er uhyre viktig for klubben at unggutta og reservene har en så god utviklingsarena som mulig i åra fremover. Rekruttlaget vårt vil i så fall være ett av få rekruttlag tilknytta et tippeligalag som får spille på det nivået, så det vil være en fordel både sportslig, og for å kunne tilby unge talenter en bedre utviklingsplattform enn andre lag som kjemper om de samme talentene.

Barn opp til 16 år kommer inn gratis og øvrige billetter koster kroner 100. Sesongkortholdere på Ullevaal stadion kommer som vanlig gratis inn, samtidig som du akkurat denne gangen kan ta med en til gratis! Det er altså ingen grunn til ikke å møte opp, synge av full hals, og vise rekruttene at #viharryggenderes også! Alltid!

A-laget mot Tromsø på søndag

Nei, skjebnen til A-laget avgjøres ikke av denne enkeltkampen, men når man møter lag man kjemper mot i nedrykksstriden så er det en ting som gjelder, og det er innsats! Dere må løpe gutter! Dere må ta juling og gi juling, og kjempe dere til en seier. Du kan banne på at Tromsø ikke har måka banen ordentlig for snø, og da må vi kunne omstille oss til det. Ballen kommer til å være mye i lufta, og da må vi vinne de duellene. Jeg vil ha inn Wæhler for å være sjef og vise vei! Også må Grindheim step it up altså! Du har ikke gått foran en eneste gang i år Christian, nå er det tida for å gjøre det!

For jeg orker ikke å sitte på Ullevål med puls ut av ville helvete neste helg og være redd for at jernbanestasjonen på vei til Gardermoen skal sende oss ned en divisjon. Jeg går på blodtrykksdempende- og blodfortynnende medisin fra før av. Jeg tåler ikke sånt!

Tromsø gir bort gratis billetter til denne kampen, så det er bare å pelle seg nordover og vise gutta at #viharryggenderes

Espeseth snakker ut

Vår nye daglige leder er i full gang på Valle, og spesielt økonomien er han i gang med å få kontroll på. Dessuten sier han at;

– Jeg er veldig utviklingsorientert. Jeg ønsker at vi skal ha fokus på å bygge en etablert toppklubb over tid, vi skal ikke kjøpe oss til kortsiktig suksess

Det gleder et supporterhjerte å høre! Hele intervjuet med Erik kan ses på klubbens sider.

Enga i dag

Du skal på Jordal! Også stikker du en tur i Valhall på lørdag, før du setter deg i bilen og kjører til Tromsø. Det kalles Vålerenga-langhelg!

Legg igjen en kommentar