Dagboka onsdag 19. oktober 2016

Det nærmer seg en viktig fotballhelg og iskrigerne var på besøk i de dype skoger. Dette, og bittelittegranne til i dagens dagbok. La oss ta det hyggelige først. Vålerenga hockey var på besøk i langtvekkistan (eller Kongsvinger om du vil). Resultatet var oppskriftsmessig 7-0 til iskrigerne. Målscorere for oss var Aspehaug, Knutsen, Ylven, Lindstrøm (som putta … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 19. oktober 2016»

Det nærmer seg en viktig fotballhelg og iskrigerne var på besøk i de dype skoger. Dette, og bittelittegranne til i dagens dagbok.

La oss ta det hyggelige først. Vålerenga hockey var på besøk i langtvekkistan (eller Kongsvinger om du vil). Resultatet var oppskriftsmessig 7-0 til iskrigerne. Målscorere for oss var Aspehaug, Knutsen, Ylven, Lindstrøm (som putta to) og Johansen som putta sitt første mål i Get. Han ble også kåra til banens beste. I morgen er det hjemmekamp mot Sparta. Vi gleder oss.

Det er dog et lite skår i gleden. Rasmus Juel ble skada og bilder TV 2 har viser at han har skikkelig vondt i kneet. Han ble kjørt rett til sykehus, men det er uklart akkurat hvor alvorlig det er. Det er kjipt, både for klubben og Juel selv. For Juel kan dette være et langt skadeavbrekk, og for klubben er det kjipt å miste en god spiller i en allerede tynn stall.

U20-hockey er også moro!

U20-laget i hockey viser at vi har en stor hockey-framtid. I går tok de i mot Stjernen i Ungdomshallen (det er den hallen ved siden av Jordal Amfi).  De unge iskrigerne vant hele 6-0, men akkurat hvem som scora er vi litt usikre på. Kjære Vålerenga hockey. Vi veit dere ikke er særlig mange i administrasjonen, men det bør være mulig å oppdatere nettsidene sine etter kamp. Da er det litt enklere for alle å følge utviklinga til både a-lag og u-20-lag.

Viktig fotballhelg

Det er to viktige kamper i helgen. Den ene er borte mot Tromsø. Tre poeng der og vi bør være sikra ny Tippeliga-kontrakt. Samtidig så må Start slå LSK. Tre poeng til oss, tre poeng til Start. Det er en bra helg.

Vålerenga 2 spiller sesongens siste kamp på lørdag. Vallhall står klar som vertsarena og kampen begynner 13:00. Oppgjøret er mot Egersund, et lag som ikke kan rykke opp eller ned. Vi må ikke vinne, men vi bør. Tre poeng her og vi er sikra spill i nye 2. divisjon neste år.

Vålerenga i dag

Ny runde i Bohemens sportsquiz etterfulgt av Champions League-bonanza. Ta turen a’!

Legg igjen en kommentar