Dagboka torsdag 13. oktober 2016

På en dag hvor fokuset er på en helt annen idrett enn fotball og hockey her i landet, tar vi en kjapp dagbok rundt middagstider. Ei tettpakka Vålerengahelg Ja det er riktig. I helga kan du få med deg både hockey og fotball. På lørdag reiser Iskrigerne ut av byen, for å besøke bånnlaget som … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 13. oktober 2016»

På en dag hvor fokuset er på en helt annen idrett enn fotball og hockey her i landet, tar vi en kjapp dagbok rundt middagstider.

Ei tettpakka Vålerengahelg

Ja det er riktig. I helga kan du få med deg både hockey og fotball.

På lørdag reiser Iskrigerne ut av byen, for å besøke bånnlaget som så gjerne skulle sett at Oslos bygrense strakk seg litt lengre mot øst. Etter å ha feia over både Oilers og Storhamar i de siste hjemmekampa, er det nå på tide å sende Lørenskog under streken. Kampen begynner kl. 16:00, så da har du tid til lørdagsshoppinga før kamp, og middag og øl etter kamp. Gullrekka på en lørdag!

Så på søndag er det på tide å kvitte seg med faren for nedrykk for alvor. Stabæk, en av flere naboklubber som roter i bunnen av tabellen, kommer på besøk til Ullevål. Med seier i den kampen bør vi kunne regne oss som rimelig trygge med tanke på nedrykk, og hva hadde vel vært bedre enn å ta de siste 3 poenga vi trenger mot jernbanestasjonen på vei til Gardermoen i nest siste serierunde på Ullevål? Den siste uka har Deila tatt styringa på treningsfeltet, og undertegnede har stor tro på at det er den lille boosten laget trenger for å levere sesongen ut, etter en litt dårlig periode i det siste. Ta på deg litt ekstra klær, anbefaler superundertøy og teppe sjøl, og møt opp for å vise gutta at #viharryggenderes

Trøndelag ut av Norge

Ja hvertfall fotballmessig. VG melder nemlig at Rosenborg er i diskusjon med flere andre klubber fra Skandinavia, Skottland, Nederland og Belgia om å opprette en ny Nord-Europeisk superliga, for å kunne konkurrere med de andre store klubbene i Spania, England, Italia, og Tyskland.

Come on á! Har vi ikke hørt denna før? Lignende saker som dette her kommer opp hvert 2-3 år, og det har aldri blitt noe av. Og hvis det blir noe av, hva hadde vært morsommere enn at Enga erstatter RBK på toppen av norsk fotball innen ligaen skal starte, og så får plassen istedenfor snurte trøndere?

Nei ærlig talt, en sånn liga er ikke noe Enga vil være en del av. Det handler om lokal forankring, det handler om lokalt rivaleri, og det handler om at penga ikke skal få styre absolutt alt! For det er det de egentlig snakker om når de kaller det å «konkurrere» med de andre storklubbene.

Enga i dag

Vi lader opp til Vålerengahelga med øldrikking på SENT på Teknisk Museum i kveld!

Legg igjen en kommentar