Dagboka fredag 14. oktober 2016

Vi ser fremover mot en strålende Vålerenga-helg og satser på seier, seier og seier! En uke som har vært dominert av mye ikke Vålerenga-relatert, som Sundby-dop og herpesleppa til Johaug, legger vi bak oss. Nå er det Vålerenga det skal handle om! Stabæk på søndag På søndag tar Vålerenga i mot Stabæk til en meget … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. oktober 2016»

Vi ser fremover mot en strålende Vålerenga-helg og satser på seier, seier og seier!

En uke som har vært dominert av mye ikke Vålerenga-relatert, som Sundby-dop og herpesleppa til Johaug, legger vi bak oss. Nå er det Vålerenga det skal handle om!

Stabæk på søndag

På søndag tar Vålerenga i mot Stabæk til en meget viktig hjemmekamp. Med seier vil Vålerenga være ute av nedrykksstriden for godt, med tap går vi noen spennende kamper i møte.

Ronny Deila har vært på feltet denne uka og leda gutta på treninger. Det blir spennende om vi allerede på søndag vil se noen resultater av det og se litt av hva vi kan vente oss til neste sesong.

På de siste 6 hjemmekampene så står Vålerenga med 2-3-1 og 9-6 i målforskjell. Stabæk derimot står med en bortestatistikk på 2-4-0 og 10-8 i målforskjell. De har med andre ord ikke tapt på en stund på bortebane.

De siste kampene på Ullevaal har endt 0-2, 3-2, 1-2 og 2-0, så vi har med andre ord en spennende kamp foran oss.

Kampen begynner 20.00 søndag.

Hockey

Hockeygutta skal ut og møte Lørenskog på lørdag. Ta turen og se gutta høvle over bønda! Det er bare å lade opp til et skikkelig oppgjør på isen hvor våre krigere skal sende bønda ned i kjellern.

Kampen begynner 16.00

Stadion og anlegg

For de som er interessert i vår nye stadion så anbefaler vi nå å ta en tur opp til Valle. Hovedtribunen er snart oppe og man kan nå virkelig se konturene av hvordan det vil bli. Tribunedelene er nesten på plass og grunnarbeidene på de andre tribunene er godt i gang.

Vi kan også melde om at Voldsløkka stadion nå er historie. Byggearbeidene er godt i gang og de gamle tribunene er nå revet. Til sommeren skal det nye anlegget stå ferdig og da som et kombinert landhockey- og kunstis bane. Dermed blir det helårsaktivitet på anlegget som blir Sagene IF og da spesielt bandyavdelinga sitt anlegg. Landhockey er en av verdens største idretter, dog noe ukjent for oss nordmenn.

Innebandy

Er det innebandy som er din idrett så har du også en bra helg foran deg, med både dame og herrelag i aksjon. I damenes 1. divisjon så skal Vålerenga møte Gjelleråsen 2 i Lihallen til kamp lørdag klokka 16.00.

Herrene skal i aksjon på søndag når de tar imot Bærums Verk og Hauger til kamp i Teglverk Idrettshall klokka 17.00. Gutta har vunnet sine to første kamper og kan med seier komme a poeng med LSK og Bækkelaget etter tre kamper. Vi håper gutta kjører på og nå viser et skikkelig ønske om å rykke opp!

Legg igjen en kommentar