Dagboka onsdag 12. oktober 2016

Serieåpning på Bohemen, idrettsglede på Ullevaal og iskrigera vant over bønda. Det er serieåpning på Bohemen. Du veit dette vannhullet vårt i sentrum. Sportsquizserien starter opp igjen. Har du grei oversikt over hvilke spillere som fikk gult kort i Derby County i sesongen 1967/68 eller husker rundetidene fra OL i Squaw Valley så kan dette … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. oktober 2016»

Serieåpning på Bohemen, idrettsglede på Ullevaal og iskrigera vant over bønda.

Det er serieåpning på Bohemen. Du veit dette vannhullet vårt i sentrum. Sportsquizserien starter opp igjen. Har du grei oversikt over hvilke spillere som fikk gult kort i Derby County i sesongen 1967/68 eller husker rundetidene fra OL i Squaw Valley så kan dette være noe for deg.

Når det er sagt så behøver du ikke nødvendigvis å kunne svarene heller. Det holder at du er glad i godt selskap, det de selger i baren og den fløyelsmyke stemmen til quizmaster KjellG.

Quizen starter rundt 18.00 en gang. Kom gjerne før så du sikrer deg plass.

Ekte idrettsglede for store gutter

Ullevaal var arena for landskamp i går. Norge var vertskap for miniputtnasjonen San Marino. En nasjon med ca like mange innbyggere som Moss. Vi regna ikke med noe fyrverkeri, men i det 54. minutt var det noe som fanga interessen vår. San Marino scoret. 1-1.

Det er ikke resultatet eller at noen scorer på et sovende norsk forsvar som er det interessante, men gleden San Marinos spillere, lagledere og støtteapparat viste da scoringen var et faktum. Alle løp mot benken og omfavnet hverandre. Keeper, spisser, trenere og støtteapparat. En stor klynge med glade amatører. Et lag der noen måtte være igjen hjemme fordi de ikke fikk fri fra jobb hadde akkurat scoret sitt første bortemål på 15 år.

Denne idrettsgleden, denne iveren, denne jubelen er noe jeg håper Vålerengas spillere så på og tok lærdom av. Det er sånn som skaper entusiasme. Ikke å feire scoringer der du later som hånda di er en facehugger fra Aliens. Det skaper ikke entusiasme. Det å løpe over halve banen for å feire med resten av laget derimot.

Iskrigerne sveipa skitne bønder av isen

Vålerenga Hockey har hatt en stor opptur denne sesongen. De var ikke regna med i det hele tatt, men har tatt skalp etter skalp. I går skulle bønda fra Storhamar prøve å yppe seg.

Det klarte de ikke.

Iskrigerne stod på som bare iskrigere kan og ga seg ikke før sluttsignalet lød. Da stod det 3-0 til Vålerenga på resultattavla. Storhamar hadde kanskje flere skudd, men Vålerenga hadde Steffen Søberg i buret.

Neste kamp er allerede lørdag 15. Det er borte mot Lørenskog. Kampen begynner 16:00 og vi anbefaler deg å ta turen. Hjelp gutta våre til seier!

Vålerenga i dag

Vi tenker på at Zahid scorer for U21-laget også leser vi oss opp til quiz.

Legg igjen en kommentar