KWR sender Vålerenga 2 – FK Fyllingsdalen

Klanens Webradio sender direkte den ekstremt viktige 2. divisjons-kampen mellom Vålerenga 2 og FK Fyllingsdalen. Vålerengas avdeling i 2. divisjon har utviklet seg til å bli et rotterace om å berge plassen. I går gikk heldigvis resultatet mellom Lysekloster og Vard Haugesund vår vei, og med tre poeng mot FK Fyllingsdalen kan Vålerenga 2 berge … Fortsett å lese «KWR sender Vålerenga 2 – FK Fyllingsdalen»

Klanens Webradio sender direkte den ekstremt viktige 2. divisjons-kampen mellom Vålerenga 2 og FK Fyllingsdalen.

Vålerengas avdeling i 2. divisjon har utviklet seg til å bli et rotterace om å berge plassen. I går gikk heldigvis resultatet mellom Lysekloster og Vard Haugesund vår vei, og med tre poeng mot FK Fyllingsdalen kan Vålerenga 2 berge plassen. Da har de seks poeng mer enn Lysekloster, og selv om det er to kamper igjen etter denne så har Lysekloster altfor mange minusmål til at de kan ta igjen VIF2.

Tabellen før kampen mot FK Fyllingsdalen (skjermbilde: nifs.no)
Tabellen før kampen mot FK Fyllingsdalen (skjermbilde: nifs.no)

Det aller beste er selvfølgelig om du stikker bort i Vallhall og ser kampen fra tribuneplass. Om du ikke kan se den så sender Klanens Webradio kampen direkte på internettet. Den kan du enten se her eller i vinduet nedenfor.

Kampen begynner 15:00 og sendestart er 14:45.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=E-pVL4wpkC8]

Legg igjen en kommentar