Dagboka mandag 10. oktober 2016

Iskrigerne druser videre med utklassingsseier i Kongsvinger. Noen som derimot ikke evner å score mål er landslagsgutta i fotball. Det gjør det de er best på….nemlig tape. Dagboka er servert. PUCK Lørdag satte Iskrigera seg i bussen mot det gudsforlatte Kongsvinger. VPN-redaksjonen må ærlig innrømme at disse oppgjøra gjør oss litt nervøse, for gutta har hatt … Fortsett å lese «Dagboka mandag 10. oktober 2016»

Iskrigerne druser videre med utklassingsseier i Kongsvinger. Noen som derimot ikke evner å score mål er landslagsgutta i fotball. Det gjør det de er best på….nemlig tape. Dagboka er servert.

PUCK
Lørdag satte Iskrigera seg i bussen mot det gudsforlatte Kongsvinger. VPN-redaksjonen må ærlig innrømme at disse oppgjøra gjør oss litt nervøse, for gutta har hatt det som vane å skli på unødvendige tap mot de dårligste laga i ligaen. Kongsvinger er ett av dem. De liger å vaker nederst på tabellen og er stolte av at de er det eneste laget som er dårligere plassert enn LØK. Vi frykta en smell.  Den frykten var ubegrunna. Fra tribuna så vi et våleregnalag som jobba på for hverandre. Tempoet i matchen var ikke av det høyeste. Det var ikke akkurat vakker hockey…men nå er jo Kongsvinger hockeysportens svar på den kjipe kompisen som inviterer til fest og ber deg ta med mat, drikke, dekorasjoner, andre gjester og god stemning sjæl. Men igjen, at det er et kjipt sted og kjipt vertskap betyr ikke en dritt så lenge vi vinner festen. Og vi vant…med kalassifre. Etter tre perioder sto det 7-0 på tavla til oss, og vi tok med oss tre velfortjente poeng tilbake til Jordal.

Neste kamp er allerede i morgen. Da er det Storhamar Dragons som gjester Jordal Amfi for aller aller siste gang før amfien rives. Kjenner vi bønda rett så mobiliserer de til denne kampen. Hvem kan egentlig laste dem for det? Det skjer jo ikke en dritt på Hamar. Vi har forståelse for at de ønsker seg en bytur, ikke at det betyr at vi ønsker dem velkommen. Kjenn din besøkelsestid, kjøp billett i dag. Jordal bør være fullsatt. Når det kommer til å synge ut bønda i gamle Jordal Amfi, så er dette absolutt siste sjanse! Pucken droppes kl 19.00!

Vi tar også med oss at U-20 gutta slo Stavanger Ishockeyklubb hele 7-2 hjemme på Jordal. U-20 gutta ruller dermed fortsatt ubeseira gjennom serien så langt. Vi liker’e!!

Vi kom. Vi så. Vi tapte…..igjen!
Ja, vi snakker selvfølgelig om det norske herrelandslaget i fotball. Vi tapte 1-0 mot Aserbadsjan…mot ASERBADSJAN! Nå er det jo sånn at man er ikke så barnslig at man ikke håndterer et ærlig og hederlig tap. Det vi har problemer med er spillere og lagledelse som legger skylda på dommer, for slemt underlag, harde seter i bussen, kald garderobe, for lite trykk i dusjen, for ivrige motspillere, for tunge leggskinn, trange sko, forkjølelse, drakt som klør under arma, migrene, krampe i vilja, været…and what not! Vi er dritt lei den jævla ansvarsfraskrivelsen.

Vi er dritt lei at lagledelse og forbund som ikke tar noe som helst ansvar for at de…IGJEN…kuker til en mesterskapskvalifisering. Og vi har problemer med at det ikke ser ut til å få noen som helst konsekvenser for noen av de ansvarlige

Vi har problemer med at man før ansettelser kjører knallhardt på og bruker store resurser på å leie inn hjelp fra PR-byråer (ja…vi tenker at de ikke evner å brande seg sjæl) som former et budskap om suksess som blir solgt til folket. Det er egentlig helt ok, så lenge man leverer. Og her er vi i kjernen: Det er så lite substans i både landslagsledelse og forbund at de rett og slett ikke klarer å gjennomføre det de har brukt masse resurser på å selge inn at de skal gjøre. De evner rett og slett ikke å levere. Et nærliggende eksempel er Hallèn og Siem sin overkjøring av Semb hvor sistnevnte blir bedt om å avsette landslagstreneren for å gi jobben til en annen trener (eller til deres egen mann, om man vil si det sånn), og denne treneren gjør det motsatte av å gjøre landsalget bedre. Han gjør det rett og slett mye mye dårligere. Dette bør få konsekvenser. Nå sier vi ikke at Semb bør få makta og begge endene tilbake. Vi sier at vi synes det er vanvittig at gutta får lov til å sitte å kuke til den ene mesterskapskvalifiseringa etter den andre. Vi sier at de ikke bare ødelegger for norsk landslagsfotball, men at de også er direkte destruktive når det kommer til norsk klubbfotball. Sånn kan vi ikke ha det. Alle må gå!

Vålerenga i dag.
Vi kjøper oss ny vinterhabitt. Fotball er jo vedtatt som vinteridrett!

 

Legg igjen en kommentar