Dagboka fredag 7. oktober 2016

Landskamppausen er over oss, og det er grusomt kjedelig. Heldigvis består Vålerenga av mer enn bare fotball! Trolls uten bane I en litt forvirra tilstand så har kommunen klart å planlegge byggearbeider på Jordal når den nye hockeyhallen skal opp uten å sjekke om det faktisk er noen som bruker kunstgresset. Om det er gjort … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. oktober 2016»

Landskamppausen er over oss, og det er grusomt kjedelig. Heldigvis består Vålerenga av mer enn bare fotball!

Trolls uten bane

I en litt forvirra tilstand så har kommunen klart å planlegge byggearbeider på Jordal når den nye hockeyhallen skal opp uten å sjekke om det faktisk er noen som bruker kunstgresset. Om det er gjort med vilje eller om de bare driter i det aner vi ikke, men håpløst er det uansett.

Det var Dagsavisen som først skrev om saken som kan ende opp med at Vålerenga Trolls står uten bane fremover, noe som vil være katastrofe for klubben. Kunstgresset er nemlig tenkt brukt til brakkerigg og en midlertidig hall for hockeyen.

Hvorfor dette dukker opp først nå er et stort spørsmål. Ja, kommunen har tydeligvis ikke fulgt med i timen, men ser vi også et typisk eksempel her på at høyre hånd (Trolls) ikke vet hva venstre hånda (VIF Hockey) i Vålerenga gjør? De to er begge medlem av Vålerenga og deler et ganske lite område med anlegg allerede i dag, og vi skulle tro at man hadde såpass bra kommunikasjon seg imellom at alarmen om dette gikk ganske mye tidligere.

Vi håper uansett at man nå setter seg ned rundt bordet og finner de beste løsningene for både Trolls og Hockeyen under byggeperioden, vi er Vålerenga og må samarbeide for de beste løsningene for utøverne i klubben vår.

Hockey

Hockeygutta tar turen til Kongsvinger i morgen etter en strålende innsats hjemme mot Oilers tidligere i uka. Man forventer selvfølgelig seier. Kampstart er 16.00.

Lyst til å lese mer om hockeygutta sine forberedelser til kampen så ta turen til vif-hockey.no.

Tribunen snart på plass

Man begynner å komme godt underveis i bygginga av den nye hovedtribunen på nye stadion. Bygget skal være tett 1. desember og nå kan man se at tribunen snart er ferdig montert! Og vakkert er det!

Vi tar helg med dette bilde:

stadion 07.10.16

Legg igjen en kommentar