Dagboka torsdag 29. september 2016

Synes du dagboken er sein i dag? Vel, da har du helt rett. Du har også litt feil. Den er dritsein. Og grunnen er at dagbokisten har hatt tidenes rotfylling. Ikke tidenes beste, men tidenes verste. Lik og del Som du sikkert har lagt merke til så kjører Vålerenga for tiden en «Like og del» … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 29. september 2016»

Synes du dagboken er sein i dag? Vel, da har du helt rett. Du har også litt feil. Den er dritsein. Og grunnen er at dagbokisten har hatt tidenes rotfylling. Ikke tidenes beste, men tidenes verste.

Lik og del
Som du sikkert har lagt merke til så kjører Vålerenga for tiden en «Like og del» konkurranse på facebook. Tingen de vil vi skal like og dele er et Omega 3 produkt  fra Komplett Apotek. Vi har tatt en titt i klubbens presentasjon av samarbeidspartnere – og der står ikke Komplett Apotek oppført. Merkelig.

Merkelig er det også at man velger en Lik og del konkurranse da det er ganske  almenn kjent at dette ikke er lov og strider med facebooks eget regelverk. Term E. Promotions 3 sier tydelig at dette ikke er lov.

Så Hvorfor gjør klubben det da? Tja si det. Hvorfor promoterer folk i og rundt klubben sine egne konkurrerende produkter fremfor Sjappas? Hvorfor Dukker det opp bilder der man kan lese at noen også liker å se på at noen øver seg på befruktningsprosessen?

Ikke godt å si hvorfor det er slik, men det vi nok kan slå fast er at det neppe er fordi man har fingerspitzgefühl på SoMe. Greit nok at SoMe-gruppa drives på dugnad, men man kan og bør likevel sette seg inn i gjeldende lovverk og regler slik at men fremstår som profesjonelle.

De som drifter Vålerengas konti i SoMe bør lese seg opp på vilkår for programmer og de ulike plattformene klubben er aktive på. I tillegg bør man også følge retningslinjer og anbefalinger fra myndighetsorgan av typen Datatilsynet, Forbrukerrådet etc etc.

Opp i ringa SoMeister. Kan’ke selge oss Tran i 2016. Han ha’kke spelt for klubben på 15 år. Om Du har lyst til å lese mer om Hai Ngoc Tran kan du gjøre det i VPNs intervju med mannen som byrampen til å drikke fiskeolje i Moss HER

For å lese mer om hvor effektivt Omega 3 er, kan du trykke HER

Bruk Hue
Sånn, Etter å ha dasket klubben litt vennskaplig i testiklene så kan vi også stryke dem litt medhårs:

Bruk hue er en anti nettmobbekampanje som retter seg inn mot kidsa som går på skolen. Dette er et bra og viktig tiltak som tar sikte på å øke fokus på hva nettmobbing er og redusere mengde nettmobbing. I tillegg har Brukhue sin hjemmeside kontaktinfo og et apparat i bakhånd for de som har behov for å prate med noen om nettmobbing. Og dagen i dag, 29.07, er den store Bruk-hue dagen da Medietilsynet, Telenor, Barnevakten og Røde Kors mobiliserer mot nettmobbing. Akkurat hva som blir gjort i år vet vi enda ikke, men man hadde samme mobilsering i fjor hørst og mer om den kan man lese HER Det er altså dette klubben er med og støtter opp om.

FIFA17
EAs FIFA17 ble lansert i dag, og det er jo forsmedelig ettersom jeg fremdeles er i min første sesong i FUT online på FIFA16. Også i år skal det være en egen club edition for Vålerenga og den kan kjøpes hos Elkjøp ved Ullevaal Stadion. Klubben har mer om de spillene HER

Om du lurer på hvordan spillerene til Vålerenga er på FIFA17 så trenger du ikke lete lenger:

FIFA17
Personlig skulle jeg gjerne sett at Lundström og Sandberg var ratet høyere.

Vålerenga idag
Det er hockeykamp på Jordal i dag. Vi møter Lillehammer og det er puckdropp kl 18.30.Per nuh ligger vi under 0-3 hjemme – og det må sies å være ganske blytungt.

Ellers så er U-20 laget i hockey ubeseira så langt i sesongen. Det gror godt i vålerenga. Vi er gode på spiller- og talentutvikling. Vi får trøste oss med det.

Konkurranse:
Du kan vinne et tupp i ræva om du liker og deler denne dagboken. Sparket deles ut av den i redaksjonen med fotoakkreditering som har lengst hår.

Legg igjen en kommentar