Dagboka tirsdag 20. september 2016

Iskrigerne møter Sparta kl 19 i kveld på Jordal, men dagboka er mest opptatt av Kåre Ingebrigtsen. To seire, så kom tapet mot Frisk på søndag. Derfor håper vi gutta er klare for revansj, og lar det gå utover Sparta. Seier i kveld er vel strengt tatt det eneste vi er fornøyd med. Kåre Ingebrigtsen … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. september 2016»

Iskrigerne møter Sparta kl 19 i kveld på Jordal, men dagboka er mest opptatt av Kåre Ingebrigtsen.

To seire, så kom tapet mot Frisk på søndag. Derfor håper vi gutta er klare for revansj, og lar det gå utover Sparta. Seier i kveld er vel strengt tatt det eneste vi er fornøyd med.

Kåre Ingebrigtsen

– Vi i Trondheim er skitlei, og jeg tror det er ganske mange andre i fotball-Norge som også er det. For han uttaler seg om alt og alle.

Dette er noe resten av Fotball-Norge kunne sagt om Kåre Ingebrigtsen, men i stedet er det faktisk noe RBK-treneren klarte å lire av seg om Rekdal for et par år siden i et TV2-intervju.

– Han (Rekdal) virker som en sutrete unge som er vant til å få det som han vil.

Nå har Rosenborg tatt en imponerende ledelse i Tippeligaen, og da er det nok en gang tid for å slenge med kjeften i bartebyen. Kåre hevder Rosenborg er alene om å kunne styre kamper i Tippeligaen.

Her er VG-intervjuet.

– Så du føler Rosenborg er alene om å beherske det på en bra måte i Tippeligaen, spør VG?

– Ja, det er jeg. Jeg tror det er bare vi som jobber sånn. Tror fortsatt de andre jobber mer med forsvar enn angrepsspillet, sier Ingebrigtsen.

Det er klart at 18 seire, fem uavgjort og bare ett tap er resultater å slå i bordet med. Så resultatmessig er det greit å være full av seg selv i Trondheim. Likevel er det merkelig at Kåre plutselig gjør alt rett og alle andre i Norge gjør alt feil. han presterer også å si:

– I norsk fotball har vi ikke fokus på å være gode én mot én offensivt og defensivt. Det får konsekvenser for akademiet vårt nå. Men de i Europa holder på med dette fra de er syv, sier han.

Eh, nå vet ikke denne dagbokisten hva akademiene i Trøndelag har holdt på med, men hvis han tror det ikke er fokus på én mot én offensivt og defensivt, er han rett og slett ikke oppdatert.

Så hvordan uttalte dette geniet seg i media da han for få år siden hadde ansvaret for Bodø/Glimt og supporterklubben ville sparke han? Resultatene var 0-3 borte mot Hødd, 1-1 hjemme mot Sandefjord og 0-3 borte mot Sandnes Ulf. Nettavisen spurte:

– Mener du at du er rett mann for Bodø/Glimt?

– Ja. Det er jeg, og det er jeg heller ikke i tvil om. Vi har et ungt og nytt lag, så ting må få sette seg. Det var tydelig å se at guttene hadde høye skuldre, og at de mangler selvtillit.

Ikke lenge etterpå var det over i Bodø/Glimt. Og en karriere som bilselger på Lillestrøm et faktum.

Nå har han suksess som fotball trener (vel, RBK ble pissa på i Europa). Og etter å ha kritisert resten av Tippeligaen for ikke å tenke offensivt nok, innrømmer han at også Rosenborg legger seg bakpå i Europa.

Dagbokas poeng er at når du får motgang og skylder på drapstrusler fra motstanderens benk, nekter å gjøre intervju med Viasat etter kampen og i det hele tatt er atal når livet går deg i mot, er det viktig å ikke slenge med leppa overfor andre når du selv er i flytsonen.

Vålerenga i dag

Det er håkki for alle penga. Støtt gutta på Jordal (men kampen vises også på TV2 Sportskanalen).

 

 

Legg igjen en kommentar