Dagboka onsdag 21. september 2016

Iskrigere som vinner,  snart cup, landslagstrener som skjønner når han ikke strekker til og uavhengig interne granskninger. Det er menyen i dagens litt sene dagbok. Vålerenga tok i mot Sparta fra Sarpsborg på Jordal Amfi igår. Det er en del sparta-er som er fine. For eksempel så har du spartanerne fra filmen 300. De er … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. september 2016»

Iskrigere som vinner,  snart cup, landslagstrener som skjønner når han ikke strekker til og uavhengig interne granskninger. Det er menyen i dagens litt sene dagbok.

Vålerenga tok i mot Sparta fra Sarpsborg på Jordal Amfi igår. Det er en del sparta-er som er fine. For eksempel så har du spartanerne fra filmen 300. De er jo ganske fine. Også har du Sparta Praha som en er en klubb fra Praha. Også har du de som ønsker å leve ganske spartansk. Alt dette er fint på sin måte.

Sparta fra Sarpsborg er ikke så fint. Men de er ikke så vanskelig å slå! Vålerenga vant gårsdagens Get-liga-kamp 2-0, men kunne fint vunnet mer. I følge media var Vålerenga best i alt, og nesten mer til.

Årets Get-liga har startet godt og vi gleder oss til fortsettelsen.

Cup er cup

I morgen skal Vålerenga fotball (Herrer A) reise til Drammen for å ta seg videre til semifinalen i cupen. Vi har regnet litt på det og det trengs ni poeng for å vinne hele cupen. Først ut er det Strømsgodset, et lag vi bør klare tre cup-poeng mot. Vi er i flyt, det er ikke Godset.

Om du vil dit så er det billetter i sjappa. Om det går buss er usikkert, men det kan jo være greit å sjekke ut med sjappa der også. Går det ikke organisert buss har NSB et eller flere tog som går ned før kamp og tilbake rett etter kamp.

Treneren som kjente sin begrensning

I går trakk Roger Finjord seg som landslagstrener for kvinnefotballandslaget. Han gjør det med en erkjennelse om at han kanskje ikke var så god som han trodde han var; at selv om han fikk til gode resultater mot lag som befinner seg langt under vårt eget landslag på rankingen så var han ikke god nok i lengden.

Han fikk kanskje få beskjed av spillergruppa, men han har nå trukket seg.

Dette er noe treneren for herrelandslaget også burde tenkt på. Og det allerede etter at de to kampene mot Ungarn var over. Så lar vi det ligge der og ser framover mot et VM i Russland. Antageligvis uten norsk deltakelse, men allikevel et VM de skal ta medalje i.

Intern, uavhengig granskning

Avslutningsvis vil vi nevne at NFFs påtalenemnd har frikjent duoen Hallén/Siem for hva enn de har måttet gjort galt i forbindelse med det såkalte Ceferin-bråket.

Alt er godt når man lukker øya.

Vålerenga i dag

Vi feirer bursdagen til Ronny Deila.

Legg igjen en kommentar