Dagboka fredag 16. september 2016

Kampdag! Det er duket for bortekamp i Haugesund. Matchstart er 19.00 og kampen sendes direkte på Tv2 Zebra. Vålerenga er allerede godt på plass i vestlandsbyen og ryktene sier at det er strålende vår. Av skader til matchen så er Tollås Nation ute med strekk, samtidig har Lekven en føling på baksiden av låret og … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. september 2016»

Kampdag!

Det er duket for bortekamp i Haugesund. Matchstart er 19.00 og kampen sendes direkte på Tv2 Zebra.

Vålerenga er allerede godt på plass i vestlandsbyen og ryktene sier at det er strålende vår.

Av skader til matchen så er Tollås Nation ute med strekk, samtidig har Lekven en føling på baksiden av låret og får hvile.

Her kan du se hva Kjetil Rekdal sier til klubbens egne sider før kampen før kampen:

På de siste fem kampene i Haugesund så har Vålerenga vunnet en, tapt to og spilt to uavgjort. I fjor ble det seier 1-0 til Vålerenga etter at Christian Grindheim scoret mot gamleklubben.

Vi gleder oss til å se gutta i aksjon og tipper det blir seier 2-1!

Seier!

Hockeygutta spilte sesongens første hjemmekamp i går og vant 2-1 mot Lørenskog etter sudden death. Gutta har med andre ord fått en bra start på sesongen og står nå med 5 poeng etter 2 kamper. Det holder til delt serieledelse med Oilers og Stjernen.

Se intervju med matchvinner Tobias Lindström her:

Neste hjemmekamp er på tirsdag, da kommer Sparta på besøk. Pucken droppes 19.00. Før den tid er det også en bortekamp, nemlig på søndag mot Frisk/Asker.

Legg igjen en kommentar