Dagboka torsdag 15. september 2016

Første hjemmekamp for sesongen på Jordal i kveld, nytt vannhull i Vålerengaland, og bortekamp mot sildakongene i morgen. Felles skrelling av LØK på Jordal Amfi i kveld Nei, det arrangeres ikke et masturbasjonsseminar der! I kveld spilles første hjemmekamp for sesongen på Jordal, og vi møter LØK. Som i går var nyhetsbildet pga. dette. Vi … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. september 2016»

Første hjemmekamp for sesongen på Jordal i kveld, nytt vannhull i Vålerengaland, og bortekamp mot sildakongene i morgen.

Felles skrelling av LØK på Jordal Amfi i kveld

Nei, det arrangeres ikke et masturbasjonsseminar der! I kveld spilles første hjemmekamp for sesongen på Jordal, og vi møter LØK. Som i går var nyhetsbildet pga. dette.

Vi kan ikke få understreka nok at man ikke kan kjøpe seg ære, historie og sjel. LØK er som grønnsaken de er oppkalt etter. Man kan pelle av lag for lag for lag, men man vil aldri komme inn til noen kjerne… for de har ikke noen. Og gassen de utsondrer får deg til å grine. LØK er også den billigste grønnsaken. Den er i sesong og selges for slikk og ingenting. Akkurat som vår motstander i kveld. De er jo så billige at de gir bort gratis billetter til LSK-supportere når vi møter dem borte. Og ja… vi snakker om supporterne til en annen klubb, i en annen idrett i en annen kommune… Vanskeligere å bli tristere enn det.

På LØK finner vi også tidligere Vålerengaspillere som Steffen Thoresen og Stefan Espeland. Fra LØK har vi fått Martin Laumann Ylven. Vi leder dermed 2-0 allerede før puckdropp!

Det er et godt utgangspunkt for at du, mor di, din kones onkels nevø og alle du kjenner, møter opp for å heie gutta fram til seier nr. 2 av 2 i årets hockeysesong.

Støtt lokalt næringsliv

Galgen er et nytt tilskudd til café/restaurant/pub-scenen i Vålerengaland. Jeg titta inn av vinduene der et par dager før åpning, og hvis man ser på bildene de allerede har lagt ut etter første åpningsdag i går, så ser dette ut som et flott tilskudd til bydelen. Spesielt uteserveringa ser ut som en liten idyllisk plass. Støtt ditt lokale næringsliv og ta en halvliter der i dag, både før og etter kampen på Jordal.

Fredagskamp borte mot Haugesund

Morgendagens motstander er en merkelig gjeng med folk. Hvert år arrangerer de polsk frijazzfestival for å feire at de fikk fisk i år også. Da er du nesten like trist som LØK. Men fotballaget har jaggu ikke vært så verst de siste åra. Supporterne har jeg hatt nærkontakt med en gang, som bartender på et Haugesund-vorspiel før de skulle møte Løv-Ham i Bergen. Halvparten måtte kastes ut fordi de ikke oppførte seg, resten blei for fulle til å huske kampen. Det er sånn det går når du ikke får din daglige dose med sild og jazz.

Vi satser på en kamp hvor vi viser hvor gode vi kan være når vi angriper raskt i lengderetning, og at Zahid slipper gjennombruddspasningene noen nanosekunder tidligere enn i forrige kamp. Vi spår 0-2, med ett mål av Moa og ett av Lindkvist. Begge på kontringer.

Vålerenga i dag

Alle til Jordal for å skrelle LØK i fellesskap. Ingen grining.

Legg igjen en kommentar