Dagboka onsdag 14. september 2016

Dagens dagbok ser til Hellas, venter på morgendagens komme og lurer på hvordan vi enklest kommer oss til Haugesund. La oss starte med det nasjonale først. Vålerengas a-lag i henholdsvis hockey og fotball skal spille kamper denne uka. Get-ligaen er i full gang og neste kamp er allerede i morgen, torsdag 15. september. Vålerenga (hockey) … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. september 2016»

Dagens dagbok ser til Hellas, venter på morgendagens komme og lurer på hvordan vi enklest kommer oss til Haugesund.

La oss starte med det nasjonale først.

Vålerengas a-lag i henholdsvis hockey og fotball skal spille kamper denne uka. Get-ligaen er i full gang og neste kamp er allerede i morgen, torsdag 15. september. Vålerenga (hockey) tar i mot Lørenskog på Jordal Amfi klokka 18:30.

Det er litt vanskelig å finne ut av den kampen siden vif-hockey.no fokuserer på bortekampen på søndag. Skulle nesten tru de ikke ville ha tilskuere. Skjerpings, Vålerenga hockey! Vil dere ha tilskuere må dere også informere om kampene.

Neste kamp for Vålerenga Hockey er altså i morgen.

Vålerenga Fotball er heldigvis hakket bedre. De kan informere oss om at det er ny kamp i Tippeligaen på fredag. Vålerenga reiser til Haugesund og kampen har avspark fredag 16. september klokka 19:00. De har til og med før-kamp-omtale.

Utfordringa med en såpass sein kamp er å komme seg hjem. Heldigvis så er det helg så du kan jo ta med deg kone, barn, venner og bekjente på flytur med Norwegian eller SAS på en helgetur til Haugesund. Det er ikke akkurat verdens navle, men dere finner vel på noe.

Om du ikke vil ta med deg barn, men heller vil ta en tur med kone, venner eller bekjente (eller alle tre på en gang) så kan du jo heller reise med Klanens turgruppe. De er garantert hyggelige. Mer informasjon om den turen finner du på Klanen.no.

UEFA-kongress i Hellas

Korrupte UEFA må velge ny generalsekretær. Det er pr nå to stykker som står til valg. En som har lovet stemmer mot mesterskap og en gammel mann som vil utvide aldersgrensen på de som styrer.

NFF har visstnok fått beskjed om at de kan få arrangere EM i 2022 om de stemmer på han ene. Det åtet har NFF selvfølgelig kjøpt og spist; de regner vel med at det er eneste måten å få herrelandslaget til et sluttspill…

Vålerenga i dag

Bohemen viser full Champions League-runde i dag. Det kan jo være interessant for noen.

Legg igjen en kommentar