Dagboka fredag 9. september 2016

Det begynner å nærme seg kamp for gutta med både skøyter og fotballsko, og stadionbygginga begynner virkelig å ta form. Fotball Gutta tar imot Strømsgodset til en spennende og viktig kamp i morgen. Kampstart er 15.30 og det blir mye folk! Klarer man 20.000 innafor portene denne gangen? Vi forventer minst 15.000! På Telenor tribunen … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. september 2016»

Det begynner å nærme seg kamp for gutta med både skøyter og fotballsko, og stadionbygginga begynner virkelig å ta form.

Fotball

Gutta tar imot Strømsgodset til en spennende og viktig kamp i morgen. Kampstart er 15.30 og det blir mye folk! Klarer man 20.000 innafor portene denne gangen? Vi forventer minst 15.000!

På Telenor tribunen er de fleste feltene tilnærma utsolgt, unntaket er felt 121 hvor det fortsatt er en del ledig. Har du ikke kjøpt billett enda så gjør du det hos billettservice.

DNB kliner også til og har kjøpt opp en del billetter. Dem selger de videre bankens kunder for kun 50 kr. Billettene er i Vålerenga svingen (Bendit). Mer info finner du hos DnB.

Vi har ikke sett noe info om troppen til kampen i morgen, men har heller ikke hørt om skader. Uansett skal det bli deilig at landslagspausene er ferdig. Det er tross alt klubbfotball som teller.

Hockey

Hockeygutta dropper av sesongen med første match borte mot Storhamar. Skal få føle på at Vålerenga er et vondt lag å møte. Vi håper at gutta er oppe i ringa og kontrollert sinnsjuke når de går utpå isen.

Ønsker du å ta turen til Hamar så er det sikkert ikke noe problem. Mer info finner du på vif-hockey.no.

Ny matris

Fotballgutta fikk ny materialforvalter i sommer og klubben har nå bestemt seg for å vise oss mer av hans hverdag. Et spennende innblikk og en bra prat med en herlig fyr!

Stadiontomta

Hovedtribunen fikk en ny etasje denne uka, vi tror at det var toppetasjen, men vi er jammen meg ikke sikre. Uansett er det spennende og følge med. Vi klarer omtrent ikke å slippe øya vekk fra webkamera som vi har satt opp på Valle.

Mer om stadion og live webkamera finner du her: Følg stadionbyggginga live hos VPN.

Vålerenga i dag

Vi sjekker at drakta er vaska og klar til kampen i morgen, varmer opp stemmen og drømmer om 2.000 tilskuere på kamp. Vi ses på Ullevaal!

Legg igjen en kommentar