Dagboka torsdag 1. september 2016

«Ja de peenga, ja de peenga, er til bekymring, for fattig og for rik»! Hva er dette for slags bullshit av en sangtekst? De som er rike er generelt mindre stressa, og må ta færre kjipe avgjørelser for å overleve, enn de som er fattige. Bare se på Vålerenga. The day after deadline day dagboka … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. september 2016»

«Ja de peenga, ja de peenga, er til bekymring, for fattig og for rik»! Hva er dette for slags bullshit av en sangtekst? De som er rike er generelt mindre stressa, og må ta færre kjipe avgjørelser for å overleve, enn de som er fattige. Bare se på Vålerenga. The day after deadline day dagboka er servert.

Penger er for bønder

Nei, jeg snakker ikke om subsidier i landbruket. Jeg snakker om at det på deadline day kom fram at Everton, uvisst når, hadde lagt inn enn bud på Sander Berge på 20 millioner kroner, med en totalramme på opp mot 40 millioner(nederst i denne artikkelen kan man også lese at Ajax, HSV Hamburg og Red Bull Salzburg følger Berge meget tett). Budet fra Premier League-klubben hadde blitt avvist av Vålerenga.

Hæ? Leste jeg rett? Klubben vår, som tidligere har måttet slippe spillere billigere enn de egentlig ville(ref. Moa og Kjartansson osv.), fordi de var fattige og ikke hadde råd til noe annet, har nå økonomi og baller til å stå på krava og kreve mer penger fra klubber som sikler på våre beste spillere?

Fy flate så deilig det er! Selv om man kan skjønne at daglig leder i Asker fotball i samme artikkel klager over at det ikke ble salg, så er dette særdeles gode nyheter for begge klubber. Vålerenga driver og bygger noe, og da må vi beholde våre beste spillere! Vi tror Sander Berge har lyst til å være med på det prosjektet som nå er starta på Valle, og ikke har noen hast med å komme seg ut. Ut kommer han seg uansett, hvis han fortsetter å utvikle seg i samme takt under Deila, og da blir det enda mer penger på både Asker og oss. Vi er superhappy, og konstaterer at det er mye lettere å ha sunn økonomi, enn å være fattig!

Hockeyoppkjøring og OL-kvalik på Jordal Amfi

Sparta slo Vålerenga 5-3 i en treningskamp i går. Det er verdt å merke seg at Søberg ikke sto i mål da det er OL-kvalik på Jordal i helga. Moflang sto andre match på rad.

I samme slengen oppfordrer vi folk på det sterkeste til å kjøpe billetter til OL -kvaliken på Jordal Amfi i helga! Klubben er teknisk arrangør og trenger penga, så her er det bare å ta med seg alle som liker puck for å se de siste landskampene på den gamle OL-arenaen før den rives.

Men tilbake til de penga igjen…

Hamar Arbeiderblad har sett litt på sponsorkronene og ulikhetene mellom klubbene i norsk hockey. Der hvor vi og resten av hockey-Norge snur på hver krone, og til sammen får inn 49,8 millioner i sponsorkroner, får Oilers inn 50 millioner bare til seg selv! Altså mer enn alle de andre klubbene til sammen. Her er det fristende å slenge med leppa og si noe om at Oilers burde være mye bedre med tanke på hvor mye mer penger de har, at de underpresterer, lønner klysete spillere for høyt osv, men vi holder oss for gode til å skrive noe sånt vi…

Enga i dag

Vi teller penga, ser at vi har nok til OL-kvalikbillett på Jordal i helga, og kjøper det fordi klubben i ditt hjerte trenger deg! God hockey er bare bonus. Ha en fin dag a´dere!

Legg igjen en kommentar