Dagboka fredag 2. september 2016

Treningskamp, snart tur til Bekkestua og OL-kvalik i Jordal Amfi. Mye moro for unga i dagens dagbok. Det er landslagspause i Tippeligaen, men det stopper ikke våre elitespillere (herrer) i å spille kamper. Vålerenga reiser i dag til NAMMO stadion der de skal møte Raufoss. Troppen som drar dit består av følgende spillere: Aslak Falch, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 2. september 2016»

Treningskamp, snart tur til Bekkestua og OL-kvalik i Jordal Amfi. Mye moro for unga i dagens dagbok.

Det er landslagspause i Tippeligaen, men det stopper ikke våre elitespillere (herrer) i å spille kamper. Vålerenga reiser i dag til NAMMO stadion der de skal møte Raufoss. Troppen som drar dit består av følgende spillere:

Aslak Falch, Adrian Møller, Robert Lundstrøm, Jonatan Tollås Nation, Kjetil Wæhler, Simon Larsen, Markus Nakkim, Anders Nedrebø, Herman Stengel, Magnus Lekven, Christian Grindheim, Rino Falk Larsen, Henrik Kjelsrud Johansen, Aron Dønnum, Niklas Castro, Ernest Aygiri, Simen Juklerød, Henning Tønsberg Andresen.

Vi kommer tilbake til hvordan den kampen har gått når den er ferdigspilt. Ingen sender den, ikke engang Klanens Webradio.

Damene reiser til Bekkestua

Selv om herrene (elite) ikke skal spille tellende kamp så skal damene det. Våre aller beste damer drar lørdag (i morgen) til Bekkestua og Nadderud stadion for å møte Stabæk. Vi har ikke helt trua på at dette går veien, men vi tenker nå uansett å dra ut. Det blir fint vær, og det er alltid morsomt å se på Vålerenga spille. Nesten i alle fall.

Kampen starter 15:00 lørdag 3. september og går som sagt på Nadderud. Da sees vi da vel?

OL-kvalik på Jordal

Hockey-moroa på Jordal begynner forhåpentligvis i dag. I går spilte Norge mot Kasakhstan og tapte 3-4. Det er tungt. Spesielt etter sluttspurten fra Norges presumptivt beste hockeyspillere.

I dag spiller Norge mot Frankrike klokka 20:00. Vi syns du skal dra dit. Ta deg en pilsner på Vålerenga Vertshus først, så går dere i samla flokk ned til Jordal etterpå. For dere er vel en gjeng som drar?

Vålerenga i dag

Kamp på NAMMO, hockey på Jordal og allmennquiz på Bohemen. Mye å velge mellom!

Legg igjen en kommentar