Dagboka mandag 29. august 2016

Deilige deilige mandag! Det er ikke ofte vi er såpass positive på en mandagsformiddag, men når vi har 7 matcher på rad uten tap så er det vanskelig å la være. Ball Søndagen ble feira med 2-1 seier over Odd. Nå snakker vi 7 kamper uten tap…på rad! Som Lundström ville ha sagt: DEILIG! Ikke … Fortsett å lese «Dagboka mandag 29. august 2016»

Deilige deilige mandag! Det er ikke ofte vi er såpass positive på en mandagsformiddag, men når vi har 7 matcher på rad uten tap så er det vanskelig å la være.

Ball
Søndagen ble feira med 2-1 seier over Odd. Nå snakker vi 7 kamper uten tap…på rad! Som Lundström ville ha sagt: DEILIG! Ikke bare vant vi borte mot tabell-toer Odd, men vi spilte fin og gøy fotball også. Gutta ser ut til å kose seg ute på matta og det gjør noe med de blå supporterhjertene våre også. Vi ser endringer. Vi ser at det tenkes nye tanker og vi ser at det våges å forsøke nye ting. For første gang har vi 3 mann ligger igjen på dødball i mot. Det er nye tanker fra Rekdal som tidligere har hentet hjem alle spillere til egen 16. Vi har et mye mer aggressivt press nå enn tidligere. Vi vinner flere baller. Vi får flere overganger. Vi er langt mer aggressive mot motstander boks – der Deshorn var eneste mann inne i 16 tidligere i sesongen, har vi nå nesten alltid 3 eller 4 mann i boksen når innlegga kommer. I går var Moa stor, men Lundström var konge. Vi er fan så stolte av alle sammen.

Høydepunkter fra kampen ser du på klubbens sider…og ja, det er verdt å se de igjen og igjen og igjen. Neste match er hjemme på Ullevål 10 september. Da skal vi lage vrak av Godset. Kjøp billett allerede nå. Dette blir moro!

I kveld spiller Vålerenga 2 hjemmekamp i Vallhall mot Sola. Kampen er viktig. Det handler om å få lov til å spille i 2.divisjon neste sessong. Ta turen til Vallhall og støtt laget. Avspark er kl 19.00. Har du ikke anledning til å ta turen kan du se kampen her. Klanens Webradio streamer nemlig oppgjøret. Er ikke det gull…ja da veit ikke vi.

Tippeligaen blir til Eliteserien
Fra 2017 vil Tippeligaen skifte navn til Eliteserien. Noe som i og for seg er ganske fint for undertegnede som har kalt ligaen for Eliteserien i årevis allerede. Ny logo er også utarbeidet og løven er  videreført som ligasymbol. Enkelte i VPN-redaksjonen får PL-vibber av den nye logoen. Andre synes den er støgg. Mens resten bryr seg ikke…nevneverdig. En ting vi uansett er enige om er at vi liker det nye navnet.

Puck
Torsdag til og med lørdag spilles det OL-kvalik på Jordal Amfi. Helga er sprekkfull med hockey og gøye saker. Stunt Squad står for grilling utenfor amfien alle dagene. Her blir det kos! Norge møter Kasakhstan, Italia og Frankrike. Billetter kjøper du på billettservice.

Er ikke landslagshockey din greie: Ta turen til Hamar på lørdag. Da møter Iskrigerne Storhamar Dragons til treningskamp. Kampen sendes også på TV2 Sportskanalen.

Ellers nevens det at Martin Laumann Ylven fikk seg en smell i treningskampen mot Stjernen på torsdag. Dog er han, HELDIGVIS, tilbake på trening. En skada Ylven før sesongstart…vi vil ikke tenke på det en gang.

 

Vålerenga i dag
Vi tar turen til Vallhall for å se Vålerenga 2 slå Sola. Seff…blirre seier.

Legg igjen en kommentar