Dagboka torsdag 25. august 2016

Det er en litt stille dag i Vålerengaland. Lyden som høres best er lyden av noe dunking/pæling fra hovedtribunen som reiser seg på Valle. Hvordan veit jeg dette? Undertegnede har starta i ny jobb, nøye utvalgt selvfølgelig, da det nye kontoret har panoramautsikt til stadion-tomta. Velg din arbeidsplass med omhu! Kort dagbok i skjul for … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 25. august 2016»

Det er en litt stille dag i Vålerengaland. Lyden som høres best er lyden av noe dunking/pæling fra hovedtribunen som reiser seg på Valle. Hvordan veit jeg dette? Undertegnede har starta i ny jobb, nøye utvalgt selvfølgelig, da det nye kontoret har panoramautsikt til stadion-tomta. Velg din arbeidsplass med omhu! Kort dagbok i skjul for ny arbeidsgiver i dag.

Bygg, reis deg

Nå skjer det virkelig ting på stadiontomta! Hovedtribunen reiser seg i skylinen på Valle og det kan du selvfølgelig følge på VPNs eget kamera. For litt ekstra bilder kan du også ta en titt på Vålerenga Kultur- og Idrettsparks album på Facebook.

Litt hockey

Hockeylandslaget spiller sine siste 5 kamper på Jordal Amfi denne og neste helg. Aftenposten har snakka med Mats Zuccarello om følelser rundt landslaget, og det at dette blir hans siste kamper i arenaen hvor han egentlig hører hjemme. Det VPN merker seg er følgende uttalelse fra NHL-stjerna:

«Det er på tide. Mange har vokst opp her og har et godt forhold til Jordal, men de fleste skjønner at det er på tide å få en ordentlig hall. Jeg håper bare den blir bygget med de fasilitetene som trengs for en moderne storhall!»

Dette har vi prøvd å få politikerne til å forstå en god stund. Og vi har vel ikke gitt opp helt ennå!

Litt mer hockey

U-20 Elite slo Sparta 5-2 i en treningskamp i går.

I dag: treningskamp i Fredrikstad for A-laget. Puckdropp kl. 18.30.

Enga i dag

Ta deg en spasertur til Valle for å kikke på hvor høy stadion egentlig blir, eller bli med på quiz på Times på Galgeberg. Og kjøp billett til bortekampen mot Odd i helga!

Legg igjen en kommentar