Ett poeng og snytt for straffe

Vålerenga fikk med seg ett poeng fordi Simen Juklerød nok en gang viste fram skuddfoten, men det var lite å juble for på Ullevaal. Dommer Tommy Skjerven hevet heller ikke nivået. Vålerenga – Bodø/Glimt 1-1 (0-1) 7447 tilskuere. Mål: 0-1 Fitim Azemi (43), 1-1 Simen Juklerød (65). Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger. Gult kort: Kjetil Wæhler, … Fortsett å lese «Ett poeng og snytt for straffe»

Vålerenga fikk med seg ett poeng fordi Simen Juklerød nok en gang viste fram skuddfoten, men det var lite å juble for på Ullevaal. Dommer Tommy Skjerven hevet heller ikke nivået.

Vålerenga – Bodø/Glimt 1-1 (0-1)

7447 tilskuere. Mål: 0-1 Fitim Azemi (43), 1-1 Simen Juklerød (65). Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

Gult kort: Kjetil Wæhler, Simon Andreas Larsen, Vålerenga, Thomas Jacobsen, Sergey Pogorili, Sascha Mockenhaupt, Bodø/Glimt.

Vålerenga (4-2-3-1): Marcus Sandberg – Robert Lundström, Simon Andreas Larsen, Kjetil Wæhler (Magnus Lekven fra 63.), Rasmus Lindkvist – Sander Berge, Christian Grindheim – Simen Juklerød, Vajebah Sakor (Henrik Kjelsrud Johansen fra 46.), Ghayas Zahid – Mohammed Abdellaoue (Herman Stengel fra 77.).

Kampen

7747 betalende tilskuere fikk se akkurat hva de fryktet skulle skje. Et kjedelig og kjipt Glimt-lag mot et Enga med stort ballinnehav, men uten nødvendig fremdrift. Marginene var ikke med oss i dag, heller ikke dommeren.

bbAndre omgang starter med at målscorer ligger teatralsk nede for å drøye tiden. Dommer lar det skje, stopper spillet og lar igjen negativ adferd lønne seg. Vi nevner også at Henrik Kjelsrud Johansen kommer inn for Vajebah Sakor i pausen.

Vi sliter med å få til noe som helst i andre omgang. Moa slenger avgårde et frispark fra 18 meter langt, langt over – ellers er det tynt. Trilling av ball, for upresist og for lite bevegelse.

Litt under en halv time igjen og Wæhler går ut, Sander Berge ned som stopper og Magnus Lekven inn på midten. Kom igjen Enga runger, men lite skjer før Simen Juklerød ut av ingen ting utligner til 1-1. Da har vi spilt 65 minutter.

Magnus Lekven hadde assist, men nok en gang er det et lykketreff av de sjeldne (som vi dog har sett før) som gjør at Juklerød setter’n i mål. Så fortjent, så fortjent.

I det 78. minutt har vi etter litt tilfeldigheter en halvsjanse som kunne avgjort, men Simen Juklerøds pølse av et skudd stryker stolpen.

Når Bodø/Glimts kaptein legger seg ned og later som ha ner skadet to meter unna linjedommer som ikke vinker med flagget. Patetisk. Da er det naturlig at flere Glimt-spillere gjør det samme. Heldigvis lar ikke dommerne seg lure denne gang.

For et møkkalag. Keeper får gult kort for å drøye tiden. Pinlig.

Første omgang

Soleklart spillemessig overtak (68-32 i prosent i følge VG), men ikke mange soleklare sjanser. Glimt hadde en sjanse, vi ble snytt for straffe. Det var første omgan.

Bodø/Glimt kom til byen for å få med seg ett poeng. Ligger kompakt defensivt og håper en kontring skal slå til. Keeper drøyer tida på usympatisk vis og dommeren tillater det. Hørt det før?

Vålerenga triller ball og er ofte nesten farlige uten å være veldig farlige. Den aller største sjansen var et skudd Moa satte på keeper, Wæhler jaget returen, men ble forstyrret av Glimt-spiller og skulle hatt straffe i det 27. minuttet. Dommer Tommy Skjerven fikk imidlertid ikke med seg noe av det som skjedde, og da lønner det seg å være tjuv.

Sakhor hadde også en stor mulighet da han i det 18. minuttet nesten headet en Grindheim-corner i mål, men det ble bare ny corner.

Så kom altså kontringen Glimt ventet på. Trond Olsen spiller perfekt til Fitim Azemi, og deres eneste lille mulighet blir det mål av.

Zahid har lekkert skuddforsøk noen minutter senere, men keeper er i hjørnet og det ser vel strengt tatt litt farligere ut enn det egentlig er.

2 kommentarer til «Ett poeng og snytt for straffe»

Legg igjen en kommentar