0-1 til pause og snytt for straffe

Soleklart spillemessig overtak, men ikke veldig mange soleklare sjanser i første omgang. Kjetil Wæhler ble snytt for straffe. Bodø/Glimt kom til byen for å få med seg ett poeng. Ligger kompakt defensivt og håper en kontring skal slå til. Keeper drøyer tida på usympatisk vis og dommeren tillater det. Hørt det før? Vålerenga triller ball … Fortsett å lese «0-1 til pause og snytt for straffe»

Soleklart spillemessig overtak, men ikke veldig mange soleklare sjanser i første omgang. Kjetil Wæhler ble snytt for straffe.

Bodø/Glimt kom til byen for å få med seg ett poeng. Ligger kompakt defensivt og håper en kontring skal slå til. Keeper drøyer tida på usympatisk vis og dommeren tillater det. Hørt det før?

Vålerenga triller ball og er ofte nesten farlige uten å være veldig farlige. Den aller største sjansen var et skudd Moa satte på keeper, Wæhler jaget returen, men ble forstyrret av Glimt-spiller og skulle hatt straffe i det 27. minuttet. Dommer Tommy Skjerven fikk imidlertid ikke med seg noe av det som skjedde, og da lønner det seg å være tjuv.

Sakhor hadde også en stor mulighet da han i det 18. minuttet nesten headet en Grindheim-corner i mål, men det ble bare ny corner.

Så kom altså kontringen Glimt ventet på. Trond Olsen spiller perfekt til Fitim Azemi, og deres eneste lille mulighet blir det mål av.