Dagboka onsdag 10. august 2016

Iskrigerne hadde sin første kamp på is i går og vi ser framover mot helgens batalje mot Brann. Vi gratulerer noen med dagen, også dukker det kanskje opp noen damer. Årets første treningskamp for Vålerenga Hockey gikk av stabelen i går. Frisk/Asker møtte opp på Jordal og kampen endte dessverre med tap til Vålerenga. Hele 4-0 … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 10. august 2016»

Iskrigerne hadde sin første kamp på is i går og vi ser framover mot helgens batalje mot Brann. Vi gratulerer noen med dagen, også dukker det kanskje opp noen damer.

Årets første treningskamp for Vålerenga Hockey gikk av stabelen i går. Frisk/Asker møtte opp på Jordal og kampen endte dessverre med tap til Vålerenga. Hele 4-0 stod det til Frisk da kampen ble blåst av. Et kort referat ligger ute på vif-hockey.no.

Det er ikke eneste treningskamp Vålerenga Hockey skal spille i år. Resten ser du her:

Fredag 12. august 18:30, Jordal Amfi: Vålerenga – Storhamar
Torsdag 18. august 18:30, Jordal Amfi: Vålerenga – Sparta
Torsdag 25. august 18:30, Stjernehallen: Stjernen – Vålerenga
Onsdag 31. august 18:30, Sparta Amfi: Sparta – Vålerenga
Lørdag 3. september 14:00, CC Amfi: Storhamar – Vålerenga
Tirsdag 6. september 18:30, Jordal Amfi: Vålerenga – Stjernen

Brann på Ullevaal

Neida, det er ingen materielle skader – men vi satser på at en del bergensere blir sendt hjem med null poeng og såra stolthet etter kampen førstkommende lørdag. For selv om mediene prøver å fortelle oss at det ikke finnes annen fotball enn breddefotballen i England (som starter til helgen) så er det faktisk hjemmekamp på lørdag.

18:00 starter kampen, og på motsatt side står Brann. Du veit du vil se Moa score enda et mål, du veit du vil se Zahid dra av to-tre motstandere og servere lissepasninger, du veit du vil se Huseklepp gråte en skvett fordi han er blitt ydmyket av Kjetil Wæhler. Alt dette er best på stadion og drar du på Ullevaal lørdag 18:00 får du se akkurat dette.

Billettene dine kjøper du her. Klubben anbefaler at du dukker opp tidlig og siden de åpner portene en time før så er det jo ikke noe i veien for å finne plassen din ca 45 minutter før avspark.

Spillere ut, men kommer det noen inn?

I går ble det klart at Niklas Gunnarsson forlater klubben. Han tar toget til Stockholm og Djurgården. Nå håper vi på at det snart kommer noen inn. Altfor mange har dratt ut. Rekdal sier de skal handle, men vi har ikke sett så mye til det ennå.

Niklas Gunnarsson

Ok, Thomas Elsebutangen er visstnok på vei inn, men han er spiss. På tross av at Simon Larsen har framstått som guds gave til fotballen de siste kampene så er faktisk forsvaret en del av laget som trenger forbedring. Vi håper MortenN, KjetilR og alle de andre i klubben ser det samme som oss og gir oss noen gaver snart.

Og hva med damene?

Vålerenga Fotball damer skal snart spille fotball igjen de også. Treningskampen på mandag endte med 11-0 over Øvrevoll/Hosle IL. Første seriekamp er lørdag 20. august. Den spilles i Vallhall klokken 15:00 og Klepp er motstander.

Vi gleder oss!

Vålerenga i dag

Vi feirer bursdagen til Morten Berre. Også drar vi på Bohemen sånn i 20:00-draget for å se om Klansstyret er ferdig med møtet sitt sånn at vi kan spørre dem om ALT vi lurer på av Klans-arbeid.

Legg igjen en kommentar