Niklas Gunnarsson solgt til Djurgården

Vålerenga har i dag solgt Niklas Gunnarsson til Djurgården. 25-åringen som kom til Vålerenga fra Odd før 2014-sesongen, men har etter det vært på lån til svenske Elfsborg og skotske Hibernian, hvor han vant den skotske cupen i mai. I mai fikk han også sin debut på det norske landslaget når han kom inn som … Fortsett å lese «Niklas Gunnarsson solgt til Djurgården»

Vålerenga har i dag solgt Niklas Gunnarsson til Djurgården.

25-åringen som kom til Vålerenga fra Odd før 2014-sesongen, men har etter det vært på lån til svenske Elfsborg og skotske Hibernian, hvor han vant den skotske cupen i mai. I mai fikk han også sin debut på det norske landslaget når han kom inn som innbytter mot Portugal i det 86. minutt.

Etter returen fra Skottland har Gunnarsson vært på benken for Vålerenga i de tre siste kampene uten å få spilletid. Totalt siden han kom til klubben har Niklas fått 44 kamper og scoret 4 mål for Vålerenga. Hans siste kamp for Vålerenga ble mot Bodø/Glimt 28. juni 2015.

Niklas hadde kontrakt med Vålerenga ut årets sesong og vi regner med at salget gjøres nå for at Vålerenga skal få noe penger tilbake.

Til vif-fotball.no sier Daglig Leder Morten Nydal følgende: – Vi har lenge hatt en dialog med Niklas, og kommet fram til at dette er det beste for alle parter. Niklas er en flott fyr og vi ønsker han all mulig lykke videre i karriereren.

I juni intervjuet vi Niklas etter at han vant cupgull i Skottland, hele det intervjuet kan du lese her: Niklas Gunnarsson: – Mai har vært helt fantastisk

Han har signert en kontrakt på 2,5 år med sin nye klubb.

VPN ønsker Niklas lykke til i sin nye klubb!

Vi har forsøkt å få en kommentar fra Niklas på overgangen, men har foreløpig ikke lykkes med det.

Les Djurgården sin introduksjon av Niklas: NIKLAS GUNNARSSON KLAR FÖR DIF

Legg igjen en kommentar