Dagboka torsdag 11. august 2016

Det er en forbanna digg følelse når en av spillerne på laget ditt scorer mål. For min del er det kanskje en enda diggere følelse når en av gutta går foran som en leder, kaster seg inn for å blokkere motstandernes skudd innafor 16-meteren noen sekunder før slutt, eller når man får opp farta i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 11. august 2016»

Det er en forbanna digg følelse når en av spillerne på laget ditt scorer mål. For min del er det kanskje en enda diggere følelse når en av gutta går foran som en leder, kaster seg inn for å blokkere motstandernes skudd innafor 16-meteren noen sekunder før slutt, eller når man får opp farta i sine gamle bein i en løpeduell og akkurat får takla ballen vekk før avslutninga kommer. Mye tyder på at det blir litt færre av de øyeblikkene der neste sesong.

Kjetil Wæhler gir seg på topp

For dere skjønner jo selvfølgelig hva jeg snakker om. I går annonserte Kjetil Wæhler at han legger opp som fotballspiller etter inneværende sesong. Jeg kjenner at det gjør vondt. Noen spillere blir man litt ekstra glad i, fordi du veit at når de er på banen så slåss de for hver millimeter av gress for den kongeblå drakta! Kjetil annonserte selv nyheten på twitter og hilsningene fra supportere, andre spillere og idrettsutøvere, og journalister strømmet umiddelbart inn fra både Norge, Sverige og Danmark.

Kjære Kjetil; Det viser at du har satt spor overalt hvor du har vært i karrieren. Du har alltid gått foran, vært en naturlig leder, og stått rakrygget i motgang selv når det har storma som verst. Vi skulle så gjerne sett deg lede Enga ut på ny stadion om ett års tid, og vi håper klubben har en plass til deg om du har lyst til å fortsette innen fotballen også etter sesongen.

Du skriver at du vil gi deg på topp, og helst med et cupgull. Jeg kan love deg tårer om du, som det siste du gjør i Enga, får løfte Kongepokalen på Ullevål.  I tillegg skriver du at du «håper du har vært et forbilde for yngre spillere». Innstillinga di er noe det alltid har gnistra av! Jeg kan love deg at du er et forbilde på og utenfor banen for folk i alle aldre! Nå kliner vi tell, og tar pokal’n hjem! #viharryggenderes

Det streames

Klanens Webradio streamer 1/8-finalen i NM for G19 mellom Vålerenga og Bodø/Glimt fra Vallhall i dag klokka 16:30, med sendestart 16:15. Kommentatorer i dag er Espen Bjørneseth og Rune Julsvik. Kampen kan ses her!

Åssen Henger’n for svenskene?

Dagavisen og Henger’n har tatt med seg våre tre svenske spillere til Vålerenga for å lære de mer om klubbens og områdets historie. Det kan du lese mer om her!

Enga i dag

Vi griner fordi Wæhler legger opp, men drukner sorgene i øl på Øyafestivalen. Dessuten kommer vi med et intervju med Morten Nydal litt seinere i dag. Stay tuned! Og kjøp billett til kampen mot Brann på lørdag!

Legg igjen en kommentar