Seks spørsmål til Morten Nydal

Livet som daglig leder i Vålerenga kan være tøft. Derfor snakker VPN med Morten Nydal også når livet smiler og dagene er gode – som nå. Hvordan preges klubben av tre seire på rad? – Livet er lettere når man lykkes, og siden Tippeligafotball er det vi først og fremst vil lykkes med gjør det … Fortsett å lese «Seks spørsmål til Morten Nydal»

Livet som daglig leder i Vålerenga kan være tøft. Derfor snakker VPN med Morten Nydal også når livet smiler og dagene er gode – som nå.

Hvordan preges klubben av tre seire på rad?

– Livet er lettere når man lykkes, og siden Tippeligafotball er det vi først og fremst vil lykkes med gjør det positive ting både med spillere, trenere og støtteapparat. Vi får mer tro på det vi holder på med, og det skapes en positiv spiraleffekt. Men hvileskjær er det ikke plass til, vi må fortsette å jobbe hardt hver eneste dag for å vinne videre.

– Hvordan er det på Valle om dagen?

– Der er det fint, nå forbereder vi oss til Brann-kampen på alle felt, og håper mange kommer for å ta del i oppgjøret mot vestlandsfanden.

– Hvor ofte er Deila der?

– Han har vært med oss mye nå, på daglig basis en del uker. Snart blir det noen uker fravær, da han skal forberede flytting fra Spania og ikke minst ta i mot en ny Deila. Samarbeidet med Kjetil har fungert veldig godt, og dette har vært veldig positivt for oss så langt.

– Hva jobber du med nå (skjønner at du ikke kan si noe konkret om navn og hemmelige greier, men vær så konkret som mulig)?

– Vi kan ta for oss min agenda i dag, som et eksempel på hva man holder på med:

– Frokostmøte med 60 personer fra våre samarbeidspartnere på Scandic Helsfyr. Presentasjon av Ronny, Henrik og Magnus, orientering om status, program for høsten for partnerne og selvfølgelig mingling og møter og samtaler med de ulike partnerne.

– Evalueringsmøte knyttet til NFF sitt lisensieringsarbeide sammen med økonomisjefen og organsisasjonssjefen vår.

– Møte med en potensiell partner knyttet til Vålerenga-aktiviteter på kjøpesentre i Oslo-regionen.

– 15 min lunsj og smalltalk med spillere og ansatte.

– Møte med sportslig leder i en klubb i regionen om samarbeid på ulike arenaer samt en case knyttet til en konkret overgang på en spiller.

– Befaring i en leilighet som en av våre spillere bor i knyttet til utfordringer som har oppstått der (som spilleren ikke nødvendigvis har skyld i!).

– Møte med Klanen vedrørende supportertribunen neste år og aktuelle tema for øvrig.

– Fasilitering av et intervju med en spiller og en riksdekkende avis.

– Statussamtale med hovedtrener.

I tillegg har jeg hatt 21 telefonsamtaler, svart på 14 sms, sendt 23 større og mindre e-post og svart på et intervju med VPN.

Hva er klubbens hovedutfordring slik du ser det?

– For oss er prioritet en nå å gjøre alt vi kan for å berge plassen!

Du sitter etter hva VPN har forstått på oppsigelse – hva gjør du etter 1. januar?

– Jeg har en ettårskontrakt med mulighet for forlengelse som utløper 31. januar. I og med at vi har vært så dyktige og heldige og knyttet til oss Erik Espeseth som ny daglig leder fra senest 1. november, tyder rimeligvis lite på at denne blir forlenget, men jeg står til disposisjon for Erik videre også, dersom Vålerenga ønsker det. Dette er imidlertid meget lite viktig nå, her det det Vålerenga som er viktig. Først: Slå Brann på lørdag!!

Legg igjen en kommentar