Ny spiss til Vålerenga

Henrik Kjelsrud Johansen er klar for Vålerenga. 23-åringen kommer fra Odd. Han gjennomførte den medisinske testen fredag ettermiddag, og spissen har signert en treårsavtale med Vålerenga. Han blir spilleklar lørdag, og er dermed aktuell til troppen som møter Start på søndag. Henrik scoret 11 mål på 19 kamper for FFK i OBOS-ligaen i fjor. I … Fortsett å lese «Ny spiss til Vålerenga»

Henrik Kjelsrud Johansen er klar for Vålerenga. 23-åringen kommer fra Odd. Han gjennomførte den medisinske testen fredag ettermiddag, og spissen har signert en treårsavtale med Vålerenga. Han blir spilleklar lørdag, og er dermed aktuell til troppen som møter Start på søndag.

Henrik scoret 11 mål på 19 kamper for FFK i OBOS-ligaen i fjor. I tillegg har han spilt for Gjøvik-Lyn. Vi minner om at Deila henta en annen fysisk robust spiller fra Mjøsområdet ved navn Marcus Pedersen til Godset, og gjorde ham ganske god, så vi satser på at historien gjentar seg med denna karen!

Legg igjen en kommentar