Dagboka tirsdag 19. juli 2016

Det er Oslo, det er sommer, det er sol og det er Vålerenga. Livet leker mens vi titter på den nye landslagsspilleren Vålerenga har kjøpt, nekrolog over Espeseth fra Drammen og hvordan du kan få billett til kampen mot Start. Klare? Da kjører vi! Finsk landslagskaptein til Vålerenga Klubbens sider melder om at den finske … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 19. juli 2016»

Det er Oslo, det er sommer, det er sol og det er Vålerenga. Livet leker mens vi titter på den nye landslagsspilleren Vålerenga har kjøpt, nekrolog over Espeseth fra Drammen og hvordan du kan få billett til kampen mot Start. Klare? Da kjører vi!

Finsk landslagskaptein til Vålerenga

Klubbens sider melder om at den finske landslagskapteinen Maija Saari har signert for Vålerenga. Maija er 30 år og har bakgrunn fra AIK, Malbackens IF, Umeå og Kolbotn. Vålerenga henta henne fra Stabæk.

Nå gleder vi oss til damenes høstsesong starter.

Er drammensere hakke gale?

Spørsmålet er retorisk og svaret er selvsagt «ja». De er det. Vi har jo blitt underholdt med hvordan de plutselig har fått det for seg at Strømsgodset plutselig betyr noe for norsk fotball og er en rival, sågar en erkefiende, av Vålerenga.

Dem om det.

Nå har vi kommet over et innlegg i Drammens Tidene som nærmest minner om en nekrolog over Erik Espeseth og innleder med: «Det var en trist nyhet som kom om at daglig leder i Strømsgodset…», før den følger opp med:

Jeg glemmer ikke de mange som var med på reisen og ga sitt bidrag, og ikke minst at investorene ga dem sjansen.

Dagboka vil her presisere at Espeseth ikke er dau, han er høyst levende og vital.

Start away!

I årevis har vi sutra over at vi må møte Start på kjipe årstider som sein eller tidlig vinter. I år er det anderledes, i år møter vi dem samtidig med makrell, ræger og Sørlandssommer er rissa inn i primstaven. Klubben opplyser at du får billetter til 160 spenn i Sjappa. Dog må du være medlem av Vålerenga fotball elite, Vålerenga fotball eller Klanen for å få kjøpe. Mange supportere blir kvalme av tanken på å være medlem av Vålerenga fotball og vi forventer på nytt en nyansert diskusjon om restriksjoner på kjøp av billetter er i strid med organisasjonsretten og menneskerettene eller om dette handler om medlemsfordeler.

Samúel Kari Fridjónsson er ferdig

Vålerengas nyinnkjøpte islending er ferdig med årets sesong for Vålerenga etter trening med klubben. Klubbens sider opplyser om at skaden antagelig varer ut sesongen og oppstod da Samúels fot hang fast i gresset.

Dagboka blir litt matt her vi sitter med kaffekoppen. Finnes det ingen nåde? Åpenbart ikke.

Også lurer vi i samme slengen på hvorfor kjøp og salg av spillere har fått den kliniske benevnelsen «spillerlogistikk»? Når slutta vi med talentutvikling, forsterkninger og sånn? Heldigvis er vi svake for new public managment og nytale, så vi digger det selvsagt.

Vålerenga i dag

Sommerdagene har ikke vært så mange, så vi skulker rett og slett jobben og daffer på solsenga med en Frydelund.

Snakkes!

 

Legg igjen en kommentar