Bruk Sjappa – Ikke alle skal kunne profittere på Vålerenga

I Dagboka på torsdag stilte vi spørsmålet: Skal alle kunne profittere på Vålerenga? Daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Morten Nydal, svarer: Nei. Bruk Sjappa og bidra til at Sjappa blir enda bedre VPN-redaksjonen kontaktet Nydal for å få en kommentar til diskusjonen om uatorisert bruk av merkevaren Vålerenga i forbindelse med produksjon og salg … Fortsett å lese «Bruk Sjappa – Ikke alle skal kunne profittere på Vålerenga»

I Dagboka på torsdag stilte vi spørsmålet: Skal alle kunne profittere på Vålerenga? Daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Morten Nydal, svarer: Nei.

Bruk Sjappa og bidra til at Sjappa blir enda bedre
VPN-redaksjonen kontaktet Nydal for å få en kommentar til diskusjonen om uatorisert bruk av merkevaren Vålerenga i forbindelse med produksjon og salg av supportereffekter rettet mot vålerengasupportere. Vi gjengir uttalelsen hans i sin helhet:

Generelt ønsker vi at alle kjøper supportereffekter i Sjappa, og at Sjappa har så godt utvalg at det ikke er noe marked for andre å boltre seg i. Forhåpentlig kan Klanen som hovedeier sammen med oss andre i Vålerenga-familien sørge for dette.

Jeg ser det som problematisk at andre enn Sjappa bruker Vålerengas navn etc for å tjene penger på klær eller andre artikler, dette er i utgangspunktet ikke velkomment sett fra klubb og AS sitt ståsted. Dette gjelder rimeligvis også de som er våre frivillige. I tilfellet VPN har satt fokus på tjener ikke vedkommende penger på salg av disse produktene, men det er til en viss grad med på å undergrave grunnlaget for Sjappas virksomhet, og det er uheldig i seg selv. Uansett – dette er ikke nødvendigvis ulovlig, men man trenger ikke å like det selv om det er lovlig.

Jeg vil på egne vegne oppfordre alle å bidra til å få ei enda bedre Sjappe, og med det mener jeg alt fra tips til produkter og design – til å ikke lage Vålerenga-effekter for salg utenom Sjappa.

Stopper produksjon av produkter hvor det står «Vålerenga» på
Forøvrig gjør vi oppmerksom på at VPN har fått bekreftet at profileringsfirmaet vi skrev om i torsdagens Dagbok har stoppet alle evtuelle nye produkter som ikke allerede er solgt eller produsert med «Vålerenga» på. Onepiecen er trukket tilbake, og det blir en rendyrking av profilartikler til andre. Det vil si profilartikler som ikke er rettet mot Vålrerengasupportere, eller som kan oppfattes som i konkurranse med Sjappa.

En kommentar til «Bruk Sjappa – Ikke alle skal kunne profittere på Vålerenga»

Legg igjen en kommentar