Dagboka mandag 4. juli 2016

Dagboka er morragretten. Men ikke så gretten at man ikke koser seg over at klubben lar spillera være MCs på hjemmekampene. Stor stas og artig tiltak! 2 x Tap Damelaget reiste til Trondheim for å hevne tapet i cupen! Det gikk rett og slett drit. De tapte hele 7-0.  Men de fikk med seg ett … Fortsett å lese «Dagboka mandag 4. juli 2016»

Dagboka er morragretten. Men ikke så gretten at man ikke koser seg over at klubben lar spillera være MCs på hjemmekampene. Stor stas og artig tiltak!

2 x Tap
Damelaget reiste til Trondheim for å hevne tapet i cupen! Det gikk rett og slett drit. De tapte hele 7-0.  Men de fikk med seg ett gult og ett rødt kort. Trondheims-Ørn var rett og slett en klasse bedre enn damene våre denne helga. Mer er det ikke å si om den saken.

Endelig er det tid for kamp på i Tippeligaen! Vi gledet oss som unger. Søndag møtte vi Odd hjemme på Ullevaal. Sammendrag av kampen ser du her. Det ble tap. Vi tapte 0-1. Vi skapte ikke så innmari mye framover. Det gjorde ikke Odd heller, men vi dreit oss ut èn gang og det ble vi straffa for. Se Morten Tandbergs oppsummering av kampen her.

Spillernes spillelister…
Vi snakker ikke om hvem som stiller på matta, men ei liste over hva gutta spiller for å peppe seg opp til match. Og nei…det er ikke poker eller gambling. Vi er Vålerenga ikke John-Arne Riise. Vi snakker om sweet sweet Music! Etter ønske fra både spillere og supportere gjør Vålerenga nemlig noen endringer på kamparrangementene framover. Gutta skal nemlig velge sin egen musikk. VPN redaksjonen elsker Panzer, men vi er innmari glade for en ting og det er at klubben ikke kom på denne ideen mens Panzer bulka motstandere i backrekka vår. Da hadde det blitt mye Garth Brooks, for å si det sånn! Uansett…dette var en digresjon. Vi synes tiltaket er konge!

Opplegget er som følger: Musikken starter når dørene åpnes og det blir nedtelling til når spillerne kommer ut til oppvarming 40 minutter før kampstart – omgitt av den fantastiske sangen For Enga av Islandsgate. Den etterfølges så av en utvalgt spiller som har plukket ut sine tre favorittsanger. Første MC ute var Herman Stengel. De som var på kampen søndag merka seg nok at Stengel er innmari glad i Drake! Noen innarbeidede klassikere, som Jean-Michel Jarres sang når flaggborgen løper inn på banen, Mitt Vålerenga og naturligvis Vålerenga Kjerke, vil fortsette som før. Vålerenga har tradisjon, må vite!

Klubben vil også publisere spillelista over musikken på kampdagen Vålerengas Facebook-side og Twitter-profil noen timer før kampstart.
Ikke bare lar klubben spillerne får være MCs for den musikale ramma rundt kampa, de oppfordrer også alle til å gi den tilbakemelding på spillelistene, samt komme med forslag på sanger man ønsker å høre på kampdagene. Send disse til franko@vif.no.
Jordal Amfi
Anbudskonkurransen om etablering av ny Jordal Amfi skal være i gang. Planen var å sende oppdraget ut på anbud første juli. At dette er gjort er vi nesten bombesikre på, for er det noe man er opptatt av i dette prosjektet så er det nemlig at det blir levert på tid. VPN kommer tilbake til denne saken i løpet av uka….så stay tuned!

Vålerenga i dag
Vi skriver e-post til klubben med våre musikkforslag:

Kjære VIF v/FrankO

Våre topp 3 prematch låter er i dag:
1. Gluecifer – I Got A War
2. Turbonegro – Get it on
3. Backstreet Girls – Hey Ho Let’s Quo

Mvh

VPN

PS: Og ja….vi har vært flinke og bare valgt Osloband denne uka! Hva neste ukes tema blir…hvem veit…vent å se!

En kommentar til «Dagboka mandag 4. juli 2016»

Legg igjen en kommentar