Dagboka fredag 1. juli 2016

Jarragitt! Da var det fredag og mange av oss skal ut i ferie. Selv skal jeg hjem og betale restskatt. Etterpå blir det en pils. Stationsaken I går var det åpen møte i på Rica Helsfyr angående progresjonen og fremtidsplanene for Vålerenga Kultur-og Idrettspark. Seansen startet kl 18:30 og hadde du ikke muligheten til å … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. juli 2016»

Jarragitt! Da var det fredag og mange av oss skal ut i ferie. Selv skal jeg hjem og betale restskatt. Etterpå blir det en pils.

Stationsaken
I går var det åpen møte i på Rica Helsfyr angående progresjonen og fremtidsplanene for Vålerenga Kultur-og Idrettspark. Seansen startet kl 18:30 og hadde du ikke muligheten til å delta så kunne du følge streamingen til KWR.

Nettavisen har laget en dramatisk sak på dette ettersom helle byggeprosjektet går på en smell. Under utgraving har man avdekket mye søppel, skrammel og skrot i bakken. Dette dreier seg om alt fra gamle hvitevarer, til biler og maling. Derfor er grunnen forurenset og dette må man rydde opp i. Og det mine frender i blått med en anelse rødt i, koster penger. Mange penger. På tross av dette så er det ikke krise. Det ligger inne i avtalen mellom Oslo Kommune og Vålerenga en opsjonsavtale på overtagelse av tomt dersom noe slikt skulle skje. Dette blir jo spekulasjoner, men det kan jo tyde på at noen var klar over at området, på tross av at det var regulert som grøntområde, i virkeligheten var en dumpeplass folk benyttet seg i etterkrigsåra.  Du kan nesten si at området før i tia hadde samme posisjon som kommentarfeletene i nettavisene har hatt de siste 10 årene.

I tillegg til denne mulige tomten så er det godt mulig at klubben kan få inn litt grunker og gryn på refusjon av infrastruktur. Vålerenga er ansvarlig for å bygge en ny vei der innspurten har gått og siden det ser lyst ut med tanke på å få realisert Valle Hovin Ishall, så kan klubben kreve penger for bruken av veistubben klubben vil lage. I tillegg kan det hende klubben slipper å utbedre deler av Grenseveien. Hvis vi får med oss kommunen på dette så blir ikke resulatet så gæli. Vi vet det jobbes godt på Valle med stadion nå og har trua på at Stig-Ove loser prosjektet til en sikker havn uten for mye bannskap og kastevind i seila.

Utover det ser den nye stadion ut til å bli en trivelig sak der det skal bli bedre å være fotballsupporter før, under og etter kamp enn det er på Ullevaal.

Tribunesaken
Kjell G vil ha sitt kjære Østfronten og dit må han gjerne reise. Vi andre får finne oss en plass bak målet. Hva den destinasjonen skal hete vites fremdeles ikke, men ryktene sier at Lars Treseng håper på det hjemmekjære kallenavnet Granca. Gjerne med emnetag foran.

Klanen kommer i forbindelse med at vi melder flytting til «Granca» også med en oppfordring til folket som har lyst til å være med og liv og rære på tribben, men som ikke nødvendigvis har lyst til å være medlem av Klanen om å sende dem en e-post for, som de skriver: «Derfor ønsker vi å komme i kontakt med så mange av dere som mulig, få et realistisk bilde på omfanget og en mulighet til å kommunisere med dere. Så kan vi finne ut hvordan vi ordner dette på beste vis.»

E-post sendes til samlatribune2017@gmail.com

Stadion- og tribunesaken
Vi veit at folk synes det er gøy å følge med på progresjonen på den nye stadion. Vi liker å følge med sjæl. Vi liker det så godt at vi har dratt fram den blygeste nerden i redaksjonen for å besørge dokumentasjon i form av bla filming og webcams og sånn. De videoene han lager er helt vilt bra! Det er greit at andre også synes disse er awesome. Det er også greit at andre har lyst til å låne bilder og filmsnutter. Det er ikke greit at man låner uten at man spør om tillatelse først (Hei, Nettavisen)! Det er ikke vanskelig. Vil du låne så sender du oss en henvendelse på kontakt_oss@vpn.no.

Vil du bare nyte synet av bygging av storhet så ser du den siste videoen vår her:

https://www.facebook.com/vpn.no/videos/10154259577326449/

Nytt Jordal
I dag er dagen. Etablering av Nye Jordal Amfi sendes på anbud. KID sender Nye Jordal Amfi ut på anbud. Klubben og NIHF hadde møte med KID på tirsdag for å se idretten kunne påvirke den nye hallen. Selv om det er lagt føringer fra Bystyret om at det skal være mulig å tilpasse anlegget også etter at Jordal Amfi går ut på anbud så tror vi dette er lettere å love i teorien enn å gjennomføre i praksis.

Kamp mot odd
EM ække ferdig enda, men nå er det snart på tide å få griselabben ut av osteduddelpåsan og komme seg opp av sofaen, for på søndag smeller det igjen. Og det smeller tidlig. Odd kommer på besøk og kampstart er 15:30. Ikke noe hadde vel vært bedre enn om alle på banen og tribben bretta opp ermene og sendte Odd hjem til Faresgruillen som slakt. Vi ligger kanskje dårlig an på tabellen, men høstsesongen kan fredeles være bra!

Sander Berge på Landslaget
Rekdal mener Sander Berger er landslagsmateriale. Kjetil Rekdal skrøt voldsomt av  Berge i VGs EM-studio i går. På spørsmål om Sander Berge både burde vært i landslagstroppen, og også i en startellever på Norges landslag var Vålerenga-treneren klokkeklar. – Ja, det mener jeg. Når man driver og tar ut Martin Ødegaard, som spiller på tredje nivå og blir bytte ut hver gang, også har du en attenåring som dominerer mange av kampene sine i Tippeligaen. Han har også en fysisk pakke som det er behov for.. ja, da mener jeg uten tvil at han burde være med. Det har jeg sagt til Per-Mathias også, sa Kjetil Rekdal engasjert.

 Zlatan har bestemt seg
Til alles overraskelse valgte det den kanskje største av alle store svenske nesepartier å gå til Manchester United og ikke Vålerenga. Det er synd. Han kunne vært fin å ha som reserve for Deshorn Brown dersom knærne til Moa ikke holder og eller Lord Bendtner flopper.

Skam har bestemt seg
Det blir Isak Vraalsen som blir hovedpersonen denne høsten. Vi teller ned til sesong 3, strippestraffer og Odd hjemme.

 

Legg igjen en kommentar