Dagboka tirsdag 28. juni 2016

VPN bryter avtale med sine lesere, kunne vært dagens overskrift. Dog er ikke VPN i nærheten av å begå et like stort presseetisk overtramp som TV2. Dagboka skal ikke publiseres etter kl 19 om kvelden. Beklager. Men grunnen er rett og slett at sivil jobb tar for mye tid, og dermed havnet vi her. Og … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 28. juni 2016»

VPN bryter avtale med sine lesere, kunne vært dagens overskrift. Dog er ikke VPN i nærheten av å begå et like stort presseetisk overtramp som TV2.

Dagboka skal ikke publiseres etter kl 19 om kvelden. Beklager. Men grunnen er rett og slett at sivil jobb tar for mye tid, og dermed havnet vi her.

Og vi advarer allerede: Det er ikke uvanlig med ferie i juli, og det betyr at vår avtale/kontrakt med dere lesere, kan bli brutt igjen. Sorry.

TV2, derimot, har ingen akseptabel forklaring på sin blemme. I dag felte et samlet Pressens Faglige Utvalg TV2 Sporten for slett journalistikk. Vi klipper og limer fra Dagens Næringsliv:

TV 2 felt i PFU for å gi ifra seg upubliserte opptak av fotballagent Jim Solbakken

Var det riktig av TV 2 å gi fotballmagasinet Josimar tilgang på upubliserte opptak med fotballagent Jim Solbakken?

Nei, kom Pressens Faglige Utvalg (PFU) til på tirsdag.

John Christian Elden representerte Solbakken, og sier til DN om TV2:

– For alle som vurderer å snakke med noen i TV 2 fremover, er det viktig med en avklaring om slepphendtheten er i samsvar med god presseskikk.

For ordens skyld: VPN er veldig glad for at Josimar publiserte hva de gjorde, men vi synes det er merkelig at IKKE TV2 gjorde det.

Arvidsson ferdig

Jesper Arvidsson flytter hjem til Sverige igjen.

– Det er ikke noe mer dramatikk i dette enn at jeg reiser hjem på grunn av familien. Jeg ønsker Vålerenga masse lykke til videre i sesongen, og håper laget begynner å vinne kamper igjen, sier Arvidsson til VIF Fotball.

Arvdisson fikk totalt åtte kamper i Tippeligaen og en kamp i PostNord-ligaen for Vålerenga.

– Vi har full forståelse og respekt for at Jesper ønsker å dra hjem til Stockholm grunnet familiære årsaker. Vi ønsker å takke han for de bidragene han har hatt i klubben, og ønsker han lykke til videre i karrieren, sier daglig leder Morten Nydal.

Stein Madsen død

Jarle Teigøy har lagt ut info om Stein Madsen.

Vålerengas tidligere spiller Stein Madsen døde i går, 61 år gammel. Stein fikk to sesonger i klubben og var så god og heldig at han fikk delta i generasjonen som ble seriemester i 1980 og cupmester i 1981.

Han spilte 31 toppseriekamper for Vålerenga.

Stein Madsens moderklubb var Abildsø hvor han har flest kamper for klubben både som spiller og som trener. De siste årene har han trent Abildsø herrer opp fra 6. til 4.divisjon, og var også en del av trenerteamet i 2016 sesongen. Stein har hatt en lang og innholdsrik karriere, både som spiller og trener. Han var trener for Nordstrand, Vålerenga, Oslo Øst og Manglerud Star.

Vålerenga i dag

Skulle gjerne vært på Bislett og mimret, men sånn ble det ikke i dag.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar