Vålerenga Hockey inviterer deg på bystyremøte.

Da er dagen kommet. Dagen da bystyret forhåpentligvis endelig vedtar en kostnadsramme for ny hall samtidig som vi må sette alle kluter til og håpe at de holder seg for gode til å blåse 37 mill til midlertidig hall og 553 mill + moms på havet ved å vedta en hall som er for liten … Fortsett å lese «Vålerenga Hockey inviterer deg på bystyremøte.»

Da er dagen kommet. Dagen da bystyret forhåpentligvis endelig vedtar en kostnadsramme for ny hall samtidig som vi må sette alle kluter til og håpe at de holder seg for gode til å blåse 37 mill til midlertidig hall og 553 mill + moms på havet ved å vedta en hall som er for liten til at basisbehovene for en moderne ishall kan bli ivaretatt.

Det er et galleri der de som vil kan følge bystrets arbeide og har du lyst, lov og anledning er det en glimrende anledning for å se innsiden av rådhuset i morgen. Ta på rei drakt, hansker hjælm og kjepp og møt opp og støtt Vålerenga Hockey og østkanten av byen vi er så glad i.

Møtet begynner med spørretime klokken 12:00 og det er ventet at vår sak kommer opp ca klokken 14:00.

PS! Opptre sivilisert om du kommer. Mao, dette er ikke anledning for noe analtog og klubbsang 3 på galleriet. Og uansett utfall; Raymond vi’kke vise rumpa si når «kampen» er over.

Legg igjen en kommentar