Dagboka onsdag 22. juni 2016

Det er snart sommerferie noe dagboka også kjenner på. Fotballrykter, Nye Jordal Amfi og litt om hvem som skal være nest best i Oslo er dagens meny. La oss starte med det viktigste: Nye Jordal Amfi. I skrivende stund sitter bystyret og vedtar om forslaget rundt Jordal Idrettspark, der Jordal Amfi er en del av … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 22. juni 2016»

Det er snart sommerferie noe dagboka også kjenner på. Fotballrykter, Nye Jordal Amfi og litt om hvem som skal være nest best i Oslo er dagens meny.

La oss starte med det viktigste: Nye Jordal Amfi. I skrivende stund sitter bystyret og vedtar om forslaget rundt Jordal Idrettspark, der Jordal Amfi er en del av kaka, skal kun ha en sum – eller om de også skal presse antall kvadrameter inn i vedtaket. Dette er viktig; dette er veldig viktig. Vi har skrevet en rekke artikler om dette tidligere, og nå er det altså alvor. Du kan følge møtet her.

Fotballrykter

Noe av det mest frustrerende og morsomste som finnes for en fotballsupporter er å følge overgangsryktene. På forumet er det en helt egen tråd for dette. Det siste som har kommet fram der er at FC Twente- og tidligere Vålerengaspiss Torgeir Børven kan vurdere å flytte på seg i sommer. Selv om han aller helst har lyst til å fullføre kontrakta i Twente på tross at de ble tvangsflyttet ned en divisjon.

Om han faktisk er aktuell veit vel ingen helt sikkert (kanskje utenom Børven selv). Denne dagbokskribenten satte pris på Børven mens han var her. Kanskje ikke den mest målfarlige, men det får nå være. Undertegnede likte Rune Lange også. Om han (Børven, ikke Lange) er aktuell så er det kanskje ikke den plassen vi trenger folk i, men det er nå så. Gøy med rykter!

Nest best i Oslo?

Det var gøy da de to beste laga i Oslo var Vålerenga og Vålerenga 2. Det er dog ikke så bra for selve Oslo-fotballen at de to beste laga kommer fra samme klubb. Da er det litt gøy at Skeid endelig klarer å utfordre toppen igjen. Klubben fra Torshov har henta inn Tom Nordlie for å hjelpe dem opp i OBOS-ligaen. Han har vel ikke fått gjort så mye ennå i all den tid han har kommentert EM, men Jonny Ademaj har ledet Skeid til toppen av sin avdeling.

Dagboka håper de rykker opp. Rett og slett. Heller dem enn Tromsdalen. Så kan de kanskje få pussa opp Voldsløkka også. Det ville vært gildt.

Vålerenga i dag

Det er møte i bystyret. Vi er der! Også minner vi om at det finnes mer kaosklubber enn Vålerenga. FC Randers i Danmark er et godt eksempel. Les om tidligere Stabæk-spiller Christian Kellers fantastiske måte å rote det til for seg selv og alle andre i Jyllands-Posten. Enda godt det ikke er Vålerenga. Det tenker vi på.

Legg igjen en kommentar