Se Sarpsborg 08 – Vålerenga direkte idag kl 12:45

Vålerenga er godt igang med trening etter sommerferien og skal i dag måle krefter mot laget der Foyns Spiseria er sjefen – Sarpsborg. Moa har begynt å bevege på seg, Samúel Kári Friðjónsson er på plass på Valle og Marcus Sandberg er fit for fight igjen. Det begynner, som sommernatta, å se litt lysere ut. … Fortsett å lese «Se Sarpsborg 08 – Vålerenga direkte idag kl 12:45»

Vålerenga er godt igang med trening etter sommerferien og skal i dag måle krefter mot laget der Foyns Spiseria er sjefen – Sarpsborg.

Moa har begynt å bevege på seg, Samúel Kári Friðjónsson er på plass på Valle og Marcus Sandberg er fit for fight igjen. Det begynner, som sommernatta, å se litt lysere ut.

Her er dagens tropp:
Marcus Sandberg, Adrian Møller, Kjetil Wæhler, Simon Larsen, Robert Lundstrøm, Jonatan Tollås Nation, Christian Borchgrevink, Madhusan Sandrakumar, Herman Stengel, Rino Falk Larsen, Sander Berge, Ghayas Zahid, Rasmus Lindkvist, Simen Juklerød, Elias Mar Omarsson, Samuel Fridjonsson, Mohammed Abdellaoue, Deshorn Brown, Mortada Alkanany, Vajebah Sakor, Anders Nedrebø, Niklas Castro.

Her er dagens stream:

Legg igjen en kommentar