Dagboka fredag 17. juni 2016

For en dag og for ei bok vi har å tilby! Det skal danses, stemmes, synses og midt opp i alt dette har vi fått en ny spiller. Dessuten lader vi opp til helga med Lars Bohinen. Livet leker med fjær under føttene våre. Velkommen Samúel Kári Friðjónsson Vålerenga benytter sjansen til å signere ny Islending … Fortsett å lese «Dagboka fredag 17. juni 2016»

For en dag og for ei bok vi har å tilby! Det skal danses, stemmes, synses og midt opp i alt dette har vi fått en ny spiller. Dessuten lader vi opp til helga med Lars Bohinen. Livet leker med fjær under føttene våre.

Velkommen Samúel Kári Friðjónsson

Vålerenga benytter sjansen til å signere ny Islending nå som alles øyne er retta mot Frankrike. Ørnen og sagaøyas deltagelse i EM tilsier at dette er en signering fra øverste hylle selv om gutten bare er 20 år. Også er han midtbanespiller. Under Martin Andresen hadde Vålerenga bare midtbanespillere, og keeper, det gikk ikke særlig bra. Nå har vi et par spillere i tillegg til midtbanespillere, men er vel ikke akkurat det geografiske området på gressmatta med lavest befolkningstetthet nå heller. Legg til at Rekdal har sagt at spillere må ut før vi henter inn nye, så antar vi noen skal selges. Vi gjetter på Berge, og det er en gjetning vi liker dårlig. Som oftest har vi aldri rett i noe, sikkert ikke nå heller.

Glenn Jensen vil danse

Vi som har fulgt Iskrigerne med argusøyne veit Glenn Jensen stadig har surra rundt og spurt folk om de vil danse med ham. Som oftest har de andre takka høflig nei, de har tross alt vært opptatt med å spille hockey. Vi er derfor ikke veldig overraska over at Glenn takka ja da TV2 ringte og bød ham opp til dans. Denne skribenten har ikke sett danseshowet før, men har allerede nå begynt produksjon av popkorn. Det ventes nemlig at Glenn er sjukt klar for en kontrollert sinnssyk quick step med følgende sitater:

– You look like a fucking football player
–  No dive today? No dive….really? Oooooh…..
– Vil Glenn Jensen vennligst komme opp i ringa for sin salsa?

Vi noterer oss at Alex Rosén også skal være med, han og Glenn må jo bli ganske dominerende.

Vålerenga nominert til blinkskudd

Vålerengas Silje Blakstad er nominert til blinkskudd for sin skåring mot Urædd i runde 10 av Toppserien. Og den synes vi hun skal vinne! Det synes jo du og, derfor går du inn her og stemmer.

Lars Bohinen redder helga

Vår ene leser har sendt over bilde fra Lars Bohinens Instagramkonto. Det er så sart. Det er så vakkert. Det er så yndig. Det er såpass at vi bare må dele det med dere slik at alle sammen får en skikkelig digg helg. Kos dere!

Lars

Legg igjen en kommentar