Dagboka onsdag 15. juni 2016

Det er EM-pause i Tippeligaen, men heldigvis kan vi se på ting som bygges og glede oss til både 2. divisjons-ball og Toppserie. Det bygges på to fronter i Vålerenga – om enn på litt forskjellige måter. For Vålerenga Fotball Elites del så er det en fysisk bygging som pågår. Arbeidet med stadion er i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 15. juni 2016»

Det er EM-pause i Tippeligaen, men heldigvis kan vi se på ting som bygges og glede oss til både 2. divisjons-ball og Toppserie.

Det bygges på to fronter i Vålerenga – om enn på litt forskjellige måter. For Vålerenga Fotball Elites del så er det en fysisk bygging som pågår. Arbeidet med stadion er i full gang og den kan du følge her.

I tillegg så bygges det politisk støtte for Nye Jordal Amfi. Vålerenga Hockey jobber med dette, og det kan du også. Utfordringa er å få politikerne på vårt lag. Her er det politisk spill på gang fra opposisjon og posisjon.

Les mer: Hva driver egentlig idrettskretsen med?

Vår jobb er å få politikerne til å skjønne at det beste for dem er å være enige med oss. Hvordan gjør du det? Enkelt! Send en epost. Veit du ikke helt hva du skal skrive eller hvor du skal sende det så ber vi deg lese dette. Lykke til, og send epost!

EM-pause?

Jada. Det er EM-ball i Frankrike mellom all slåssinga. Det er dog ikke helt EM-ferie i Vålerenga. 2. divisjon ruller, og på søndag spiller Vålerenga 2 mot Fyllingsdalen. Samtidig spiller Vålerenga damer borte mot Medkila. To bortekamper samtidig der altså.

Ferien for Vålerenga Fotball Elite Herrer er også over. Allerede lørdag er det første treningskamp. Denne kampen går mot Sarpsborg 08 i Sarpsborg. Torsdag neste uke er det duket for enda en bortekamp. Da trener Vålerenga mot Helsingborg i Helsingør. Forvirra? Se på klubbens sider så får du mer eller mindre oversikt.

Vålerenga i dag

Send epost! Stå på byens barrikader! Lag et opprop!

Legg igjen en kommentar