Dagboka torsdag 16. juni 2016

Denne dagen starta undertegnede med å bli minna på at «har ikke du tannlegetime halv ni?» av kona. Etter 30 minutter i stolen har man slept kroppen på jobb, hatt et møte, og kan endelig stenge seg inne på kontoret for å kverne ut en liten dagbok i disse EM-tider. Stortalent signerte Kristoffer Klaesson, gutten … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 16. juni 2016»

Denne dagen starta undertegnede med å bli minna på at «har ikke du tannlegetime halv ni?» av kona. Etter 30 minutter i stolen har man slept kroppen på jobb, hatt et møte, og kan endelig stenge seg inne på kontoret for å kverne ut en liten dagbok i disse EM-tider.

Stortalent signerte

Kristoffer Klaesson, gutten som debuterte som keeper for Vålerenga i Oddsenligaen som 14-åring, har signert proffkontrakt med oss. Han er fast inventar på aldersbestemte landslag og imponerer stadig når han får sjansen i vår tredje øverste divisjon. Til klubbens nettsider sier Kristoffer at;

«Det er selvfølgelig veldig gøy å ha signert proffkontrakt med en så stor klubb som Vålerenga. Dette viser at de ønsker å satse på meg».

Vi i VPN liker å se at det gror godt i Enga! Lykke til Kristoffer!

Lyst til å jobbe for klubben i ditt hjerte?

Vålerenga og Grorud skal i samarbeid ansette en prosjektmedarbeider som skal jobbe med et forbildeprosjekt rettet mot barn og ungdom i Bydel Grorud og Bydel Gamle Oslo. Hadde det ikke vært for at undertegnede nettopp har skaffa seg ny jobb et steinkast fra Valle, så hadde jeg søkt på flekken! Les mer på klubben sider her.

Det lønner seg å stå på for nye Jordal Amfi, men vi er ikke helt i mål ennå

Mens noen mener at vi trenger et Jordal Amfi på 17.000 kvm for at Jordal ikke skal bli som Rosengård i Sverige(!), har alle dere andre som bryr dere om klubben og nye Jordal Amfi(og som har bakkekontakt), vært med på å sende eposter til bydelsutvalget og bystyret de siste dagene. Vi jobber for et realistisk alternativ på 14.500 kvm. Kanskje har vi sammen klart å påvirke litt? Hvert fall i samarbeid med presset fra klubben sjøl liker vi å tro. I går ettermiddag kunne nemlig flere medier melde at det er «Politisk ja til større Nye Jordal». Det har seg sånn at Finanskomiteen i Oslo kommune i går fattet vedtak om at arealet i den nye arenaen ikke må bli låst til 11.500 kvadratmeter i budsjettforslaget som skal opp i bystyret 22. juni.

Dette er et vedtak i tråd med ishockeysportens behov på Oslo Øst. Det er det Vålerenga ønsker fordi en hall på 11.500 kvm ikke er stor nok til at den kan defineres som en moderne og funksjonell ishall. Dette vedtaket betyr ikke en endelig seier. Dette er bare et vedtak i et budsjettmøte i finanskomiteen. Dette skal opp i Bystyret 22.06 og der må man også vedta noe annet enn at man binder seg til en ishall på 11.500 kvm. Det er mao. fremdeles ekstremt viktige og avgjørende dager for hockey’ns fremtid! Kanskje nå mer enn noen gang! Så fortsett å sende eposter til bystyret, og få naboen og familien til å sende også! Malen finner du midt i denne saken her.

Enga i dag

Fortsett å spamme politikerne med epost. Dette kan gjøres mens du ser på EM.

Legg igjen en kommentar