Gamle Oslo, Nye Jordal Amfi og Vålerenga Hockey trenger DEG!

Været er fint om dagen, men det er mørke skyer i horisonten. Det går mot skjebnedager for Nye Jordal Amfi og det ligger an til at de vedtar bygging av en hall som er for liten. Dette trenger politikerne å få vite. Oslo trenger en ny funksjonell hockeyhall. Vi trenger ett nytt Jordal Amfi. Som … Fortsett å lese «Gamle Oslo, Nye Jordal Amfi og Vålerenga Hockey trenger DEG!»

Været er fint om dagen, men det er mørke skyer i horisonten. Det går mot skjebnedager for Nye Jordal Amfi og det ligger an til at de vedtar bygging av en hall som er for liten. Dette trenger politikerne å få vite.


Oslo trenger en ny funksjonell hockeyhall. Vi trenger ett nytt Jordal Amfi. Som de fleste har fått med seg så har Byutviklingskomiteen i Gamle Oslo enstemmig vedtatt å støtte etablering av en ishall på 14000 m2. Byutviklingskomiteen ber i innstillinga si om at bydelsutvalget gjør det samme i deres neste møte som er på torsdag 16. juni. Da vil i så fall vedtaket være endelig, og det vil pushes til bystyret før de skal behandle saken 22 juni.

Det er med andre ord skjebnedager for «Nytt Jordal» om dagen. VPN mener at vi alle kan påvirke slik at politikerene i denne byen beveger seg i riktig retning!

Som enkeltperson er den beste måte å påvirke politikerene til å vedta den beste løsninga for klubb, idrett og nærmiljø, å kontakte de enkelte folkevalgte direkte. Fortell dem hvor viktig arealstørrelsen i realiteten er for at «Nytt Jordal Amfi» skal bli en moderne og funksjonell hockeyhall. Fortell dem hvor viktig arealstørrelsen er for breddeidretten, for hockeysporten og hvor viktig hockeyhallen er for folka her øst.

Under er et bilde som du kan lagre på datamaskina di, laste opp i en e-post og sende til medlemmer av bydelsutvalget og bystyret. Skriv gjerne en egen tekst om hvorfor «Nytt Jordal» er viktig for deg.

nytt jordal kjære politiker

Nedenfor er en liste med e-postadresser til medlemmene i bydelsutvalget og bystyret. Send dem en e-post i dag! Saken skal opp til behandling i bydelsutvalget i morgen, og i bystyret 22. juni så her er det ikke mer tid av veien.

Bydelsutvalget:

Leder av Bydelsutvalget: Line Oma Steine: line_oma@hotmail.com,

E-postadressene til resten av Bydelsutvalget:

viktor_gjengaar@hotmail.com, agnes.viljugrein@gmail.com, alibar@online.no, olsen.asbjrn@gmail.com, oyvind.slaake@hotmail.com, simenosland@gmail.com, piaprestmo@gmail.com, helenegallis@gmail.com, marit.danielsen@online.no, mirahmadi321@gmail.com, maabdihussein@gmail.com, kasbschj@gmail.com, helenezs@gmail.com, kjell.johansen@getmail.no, ayaz_mahmod@hotmail.com, per.eriksen@npaid.org

Byrådsleder, Byråd for kultur, idrett og frivillighet, ordfører og bystyre:

Byrådsleder: Raymond Johansen: byradsleder@oslo.kommune.no

Byråd for kultur, idrett og frivillighet: Rina Mariann Hansen: rinamariann.hansen@oslo.kommune.no

Ordfører: Marianne Borgen: ordforeren@oslobystyre.no

E-postadressene til bystyret:

nasir.ahmed@oslobystyre.no, abdullah.alsabeehg@oslobystyre.no, yassine.arakia@oslobystyre.no, mobashar.banaras@oslobystyre.no, didrik.beck@oslobystyre.no, saida.begum@oslobystyre.no, hallstein.bjercke@oslobystyre.no, marianne.borgen@oslobystyre.no, nadeem.butt@oslobystyre.no, oddeinar.dorum@oslobystyre.no, sunniva.eidsvoll@oslobystyre.no, eivor.evenrud@oslobystyre.no, victoria.evensen@oslobystyre.no, pia.farstadvonhall@oslobystyre.no, toril.berge.flatabo@oslobystyre.no, elin.horn.galtung@oslobystyre.no, rune.gerhardsen@oslobystyre.no, khamshajiny.gunaratnam@oslobystyre.no, beate.habhab@oslobystyre.no, carli.hagen@oslobystyre.no, andreas.halse@oslobystyre.no, marit.halse@oslobystyre.no, per.trygve.hoff@oslobystyre.no, grete.horntvedt@oslobystyre.no, frode.jacobsen@oslobystyre.no, ivar.johansen@oslobystyre.no, prableen.kaur@oslobystyre.no, hermann.kopp@oslobystyre.no, geir.kvarme@oslobystyre.no, ola.kvisgaard@oslobystyre.no, erik.lunde@oslobystyre.no, julie.lodrup@oslobystyre.no, fatima.madar@oslobystyre.no, khalid.mahmood@oslobystyre.no, maren.malthe-sorenssen@oslobystyre.no, mari.morken@oslobystyre.no, bjornar.moxnes@oslobystyre.no, bashe.musse@oslobystyre.no, peter.myhre@oslobystyre.no, harald.nissen@oslobystyre.no, espen.ophaug@oslobystyre.no, carl.pedersen@oslobystyre.no, eskil.pedersen@oslobystyre.no, ulrik.rolfsen@oslobystyre.no, stian.rosland@oslobystyre.no, birgit.skarstein@oslobystyre.no, tommy.skjervold@oslobystyre.no, eirik.solberg@oslobystyre.no, fabian.stang@oslobystyre.no, morten.steenstrup@oslobystyre.no, thorvald.stoltenberg@oslobystyre.no, james.lorentzen@oslobystyre.no, shoaib.sultan@oslobystyre.no, oystein.sundelin@oslobystyre.no, jenny.tetzschner@oslobystyre.no, eivind.traedal@oslobystyre.no, marion.tveter@oslobystyre.no, mathilde.tybring-gjedde@oslobystyre.no, camilla.wilhelmsen@oslobystyre.no

Kopier alle e-post adressene inn i mottakerfeltet på e-posten din, så forteller du alle sammen at:

Vi bygger for flere enn bare oss selv. Vi må bygge en hall for fremtida!

4 kommentarer til «Gamle Oslo, Nye Jordal Amfi og Vålerenga Hockey trenger DEG!»

  1. Jeg skrev dette:
    Jeg har bodd i Norge i bare to år men, da vi ble kjent med Vålerenga så følte vi oss hjemme. Vi er der på alle kampene sammen med mange andre blodig heiere. De ble som en familie for oss. Datteren min vil spille i Vålerenga. Jeg kommer til å ta barnebarnet mitt til den nye hallen. Vi kommer alltid til å elske Vålerenga i hele vørt hjerte.
    Vær så snill planlegg en hall som holder lenge.

    Med vennlig hilsen
    Elisabeth Bessenyei

  2. Jeg har vokst opp med Amfi'n da gutta gravde hull så vi kom under Jordal og på VM kamp i 58 det er noen år siden.Vi spilte aldri en kamp på Amfi'n som junior før det var Canadacup så la oss få en ishall til alle som vi kan være stolte av. Som gammel Vålerenga gutt ser det ut til at vi på denne siden av byen ikke skal få noe som er bra!!! Bergers

Legg igjen en kommentar