Dagboka mandag 13. juni 2016

Det beste med denne mandagen er at nå er det akkurat fem uker til man kan skrike «Sayonara Suckers» utover kontorlandskapet og stikke på ferie. Ventetida brukes på hockey, fotball, og amerikansk fotball. EM er det jo også. Vi tror ventetida kommer til å gå fort. Nytt Jordal Oslo trenger en ny funksjonell hockeyhall. Vi … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. juni 2016»

Det beste med denne mandagen er at nå er det akkurat fem uker til man kan skrike «Sayonara Suckers» utover kontorlandskapet og stikke på ferie. Ventetida brukes på hockey, fotball, og amerikansk fotball. EM er det jo også. Vi tror ventetida kommer til å gå fort.

Nytt Jordal
Oslo trenger en ny funksjonell hockeyhall. Vi trenger ett nytt Jordal Amfi. Som de fleste har fått med seg så har Byutviklingskomiteen i Gamle Oslo enstemmig vedtatt å støtte etablering av en ishall på 14000 m2. Byutviklingskomiteen ber i innstilinga si om at bydelsutvalget gjør det samme. Det neste møtet i bydelsutvalget er torsdag 16. juni. Vi kan ikke se at «Nytt Jordal» står på sakslista, men vi har trua på at det blir tatt opp. Bystyret skal nemlig behandle saken 22. juni.

Når barn leker, så vinner verden
Vålerenga Hockey er, som det første laget i Norge, valgt til å være ambassadører for Right to Play. Lek og idrett er en naturlig del av barndommen for oss som er vokst opp i Norge. Sånn er det ikke for alle. Tanken på at det finnes unger som ikke har mulighet til å velge å leke er uvirkelig. Glenn Jensen sier til klubbens nettsider at: Vi skal gjøre vårt ypperste for å hjelpe Right to Play, slik at de kan fortsette sitt fantastiske arbeid med å hjelpe barn og ungdom rundt om i verden som ikke vokser opp i samme trygge og flotte omgivelser som oss. Blant annet skal vi, i samarbeid med Right to play, arrangere en egen Right to Play-kamp, i løpet av sesongen som kommer.

VPN er stolte over at Vålerenga Hockey er det første toppidrettslaget som blir Right to Play- ambassadører i Norge. Vi ser det som viktig at Vålerenga bruker posisjonen sin til å hjelpe de som ikke har det så bra. Du spiller for flere enn bare deg sjæl, når du er i Enga.

Damelaget har tatt sin første hjemmeseier
Lørdag ettermiddag kom Urædd til Vallhall Arena. Damelaget vårt vant kampen 1-0. Dermed innkasserte Vålerenga sesongens første hjemmeseier. Det var sjukt digg! Laget ligger nå på en 10. plass med 9 poeng etter ti kamper. Less oppsumering fra kampen på klubbens sider.

Vålerenga Trolls
Søndag spilte Vålerenga Trolls siste hjemmekamp i serien. Dette var også den første veterandagen. Det var ekstra deilig grub på grillen, sol, tidligere spillere og topp stemning, Ramma var upåklagelig. Med andre ord inviterte de til fest. Håper veterandagen blir en tradisjon, for dette var stas! Motstander var Oslo Vikings. Det blir som om fotballgutta skulle møte Lyn. Det er ekstra surt om sånna matcher tapes. Og det gorde vi. Vi tapte.  Gutta gikk på et tap. 7- 45. Med dette ble gutta våre nummer 4 i i grunnspillet i eliteserien og møter Nidaros Domers borte i kvarten.

Nå er det bøtta som gjelder gutter!!

Rekruttene tapte igjen

Vålerenga 2 går nå på tap etter tap i 2. divisjon. I går ble det tap 0-1 hjemme mot Florø. Marginene som tidligere i sesongen var på vår side, er nå åpenbart ikke med oss lenger. Straffespark et kvarter før slutt, avgjorde kampen.

Vålerenga i dag
Vi tar oss en øl, klistrer EM-klistremerker og ser fotball. Lurer du på hvem Elias Mar Omarsson tror vinner hele turneringa? Du trenger ikke lure lenger. Se heller tippinga hans her.

 

Legg igjen en kommentar