Dagboka fredag 10. juni 2016

Egentlig er denne dagboka mest opptatt av at feriepenga er på kontoen og at fotball-EM begynner i kveld. Vålerenga har fortsatt treningsfri. Det er ikke så ofte vi liker politikere, men nå har Oslo Venstre vedtatt noe fornuftig: Oslo Venstre synes at det er urimelig at det kun er de som betaler mest som har … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. juni 2016»

Egentlig er denne dagboka mest opptatt av at feriepenga er på kontoen og at fotball-EM begynner i kveld. Vålerenga har fortsatt treningsfri.

Det er ikke så ofte vi liker politikere, men nå har Oslo Venstre vedtatt noe fornuftig:

Oslo Venstre synes at det er urimelig at det kun er de som betaler mest som har muligheten til å nyte alkohol på idrettsarrangementer. Det skal ikke være noe forskjell på Kong Salomon og Jørgen Hattemaker. Vi ønsker at alle supportere og tilskuere på idrettsarrangementer likestilles. For mange føles det grunnleggende urettferdig at det serves alkohol på VIP-tribunen mens de selv ikke vises tilliten verdig fordi de ikke betaler nok for billettene. Oslo Venstre vil åpne for en prøveordning med avgrenset alkoholsalg på idrettsarrangementer.

VPN har ikke oversikt over hva alle partiene mener om dette, men vi liker dette standpunktet.

EM i Frankrike

Vi må innrømme det: EM begynner å ta bolig i kroppen. Vi gleder oss til å se lekker fotball på høyt nivå, og samtidig tar vi høyde for en del drittkamper som vi må lide oss gjennom. Endelig er sommer’n her.

Hvem tror du vinner?

[poll id=»25″]

Ellers vil vi virkelig anbefale klubbens intervjuer med gutta angående EM. Se det her.

Vålerenga i dag

Sorry, ass. Det blir ikke noe Vålerenga i dag, men det blir Frankrike – Romania.

Men Klanens webradio lever:

I juni er det fortsatt en del fotballkamper som skal sendes og de kan sees her. Lørdag 11. klokka 15:00 møter damelaget Urædd i toppserien og dagen etter klokka 16:30 spiller rekruttgutta mot Florø i PostNordligaen; søndag 25. klokka 15 er det byderby mot Røa i toppserien og påfølgende dag klokka 15 er det Stord som er motstander for rekruttgutta; mens det onsdag 29. klokka 17 er kvartfinale i cupen for damer mot Trondheims Ørn. I tillegg kan det fort lure seg inn en sekstendelsfinale i NM for gutter 19 borte mot Ham-Kam dersom den blir beramma til et fornuftig tidspunkt. Og hvis noen skulle lure: Klanens Webradio streamer sjølsagt Vålerenga Kultur og Idrettspark sitt åpne møte på Helsfyr Hotell 30. juni klokka 18:00. Noe annet skulle tatt seg ut…

 

En kommentar til «Dagboka fredag 10. juni 2016»

Legg igjen en kommentar