Dagboka fredag 3. juni 2016

Fargerik fotball er 20 år. Det er noe å være stolt av. Vålerenga er klubben for alle. Også våre nye landsmenn. Idrett er perfekt for integrering, kulturforståelse og språk. I Vålerenga har vi spillere fra omtrent alle land i verden. Vi er hele Oslos lag og derfor er også budskapet med «Vålerenga mot rasisme» ekstra … Fortsett å lese «Dagboka fredag 3. juni 2016»

Fargerik fotball er 20 år. Det er noe å være stolt av.

Vålerenga er klubben for alle. Også våre nye landsmenn. Idrett er perfekt for integrering, kulturforståelse og språk. I Vålerenga har vi spillere fra omtrent alle land i verden. Vi er hele Oslos lag og derfor er også budskapet med «Vålerenga mot rasisme» ekstra viktig. Her har Vålerenga tatt et tydelig standpunkt.

Når Fargerik Fotball nå feirer 20-års jubileum så er 1000 barn samla på Vallefeltet. Statsminister Erna Solberg har tatt turen, det samme har Moa og Fredheim Holm.

Vi gratulerer med dagen!

Makus Nakkim

Vi kan diskutere om han egentlig burde spilt fast for Vålerenga, men det som er helt sikkert er at det ikke er lenge til akkurat det skjer. Markus Nakkim er i dag på utlån til Strømmen, hvor han har vært en av deres absolutt beste spillere gjennom vårsesongen.

Markus får også vært en del med på treningene til Vålerenga. Mens Strømmen trener på kvelden, så skjer det meste på Valle på dagtid.

Klubben har lagt ut et intervju med Markus, det kan du se her:

https://www.youtube.com/watch?v=s0RxHukyfp8

 

Det er altfor fint vær til at du skal sitte inn og lese VPN. Kom deg ut i sola og ta en pils eller ti. God hælj!

Legg igjen en kommentar