Slik blir nye Jordal Amfi

Vi er suckers for bilder, filmer og alt annet som viser oss hvordan våre nye stadionanlegg blir. Nå er det kommet en film som viser oss hvordan nye Jordal Amfi vil se ut, både innvendig og utvendig. At vi gleder oss er helt klart. Det kan se ut som at Vålerenga nå får den beste … Fortsett å lese «Slik blir nye Jordal Amfi»

Vi er suckers for bilder, filmer og alt annet som viser oss hvordan våre nye stadionanlegg blir. Nå er det kommet en film som viser oss hvordan nye Jordal Amfi vil se ut, både innvendig og utvendig.

At vi gleder oss er helt klart. Det kan se ut som at Vålerenga nå får den beste arenaen for hockey i Norge. Samtidig er mange av de typiske karakteristikkene for Jordal amfi beholdt, noe som vil gi en rå atmosfære inne i hallen.

nye jordal amfi 2 Nye jordal amfi

En kommentar til «Slik blir nye Jordal Amfi»

Legg igjen en kommentar