Dagboka fredag 27. mai 2016

Når man går på en snurr på torsdag så blir fredagen hard. Litt sånn har vi det i dag, selv om det er flere deler av oss som er harde. Fotball Gutta skal til Aalesund i helgen for å gi Riise gutta bank. Det har de fleste klart så langt i år, men Aafk ligger … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. mai 2016»

Når man går på en snurr på torsdag så blir fredagen hard. Litt sånn har vi det i dag, selv om det er flere deler av oss som er harde.

Fotball

Gutta skal til Aalesund i helgen for å gi Riise gutta bank. Det har de fleste klart så langt i år, men Aafk ligger fortsatt foran Vålerenga på tabellen og Vålerenga har heller ikke verdens beste historikk borte i jugendbyen. Av siste 14 kamper på Color Line så har Aalesund vunnet 9, 2 har endt uavgjort og Vålerenga har kun vunnet 3.

Av skader så er fortsatt Moa og Daniel Fredheim Holm ute. Marcus Sandberg er friskmeldt til å stå i mål, han har også fått med seg en rekruttmatch. Jesper Arvidsson håper vi også er klar til kamp. Utenom det skal vel resten av troppen være ganske skadefri nå.

Vi tipper følgende 11 til start: Falk – Larsen, Wæhler, Jagger, Arvidsson – Stengel, Grindheim, Berge – Castro, Brown, Zahid.

Vi gleder oss litt til å få denne kampen overstått nå. Gutta trenger litt ferie og en periode med god trening for å få renska huet og finne formen.

Hockey

Fredrik Csisar har signert ny kontrakt med Vålerenga. Dermed blir han å se i den kongeblå drakta også følgende sesong.

Ny spennende info kommer ut om nye Jordal. Vi kommer tilbake med mer om det i egen sak.

Vålerenga i dag

Vi nyter sola og bedrer formen.

Legg igjen en kommentar