Dagboka fredag 13. mai 2016

Dagen vi må passe oss for er her, men vi driter i det og skriver dagboka uansett! Ære være Vål’enga! 16. mai Det er duket for kamper mandag 16. mai. Siden noen fant ut at de skulle skrive en eventyrfortelling om at Jesus stod opp fra de døde og reiste til himmelen så har vi … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. mai 2016»

Dagen vi må passe oss for er her, men vi driter i det og skriver dagboka uansett! Ære være Vål’enga!

16. mai

Det er duket for kamper mandag 16. mai. Siden noen fant ut at de skulle skrive en eventyrfortelling om at Jesus stod opp fra de døde og reiste til himmelen så har vi kalt dagen for 1. pinsedag og dermed har vi fri fra jobb. Halleluja!

Til Oslo 16. mai kommer en gjeng fra det vi velger å kaller en forlengelse av bibelbelte (neida, Høyre er faktisk største parti i Haugesund ved sist valg). Men likeså tar de turen til hovedstaden for å ære oss med sitt nærvær på denne høytidelige dagen. Vi blir selvfølgelig fylt med det Bibelen beskriver som den hellige ånd under kampen:

Da kom det med ett en lyd fra himmelen som når et veldig stormvær farer fram, og fylte hele huset der de satt. Og det viste seg for dem tunger likesom av ild, som delte seg og satte seg på hver enkelt av dem. Da ble de alle fylt med Den hellige ånd, og de begynte å tale i andre tunger, alt ettersom Ånden gav dem å tale.

Det var dagens bibellektyre.

Klubben klinker til med et herlig tilbud til familier denne dagen, kun 50 kroner koster det for barn, attpåtil på hele stadion. Vi anbefaler at du skaffer deg billett med en gang, så slipper du å stå i kø på mandag. Billetter kjøper du som vanlig hos Billettservice.

Også damelaget har kamp på mandag. De har nå begynt å plukke litt poeng og klatre på tabellen. Kampstart er 13:00 på Røa Kunstgress. Med andre ord så rekker du fint å få med deg to Vålerenga-kamper på mandag!

Vidar

Vi møter Vidar i cupens 4. runde. Da skal vi som liker å være stående syngende supportere også tilbake til Norges beste supportertribune (frem til vår egen stadion er ferdig), Bendit. Sist Vålerenga var best i Norge på supportersida så var det her vi stod. Tribunen er en mye bedre sangtribune enn Vestbredden og hadde det ikke vært for at styret i Klanen er mer opptatt av å se bra enn å høres bra så hadde vi vært tilbake her for lenge siden.

Uansett, billetter er lagt ut hos Billettservice. Prisene er 100 kroner i Bendit og 200 kr på hovedtribunen. Vel møtt!

Björn Bergmann Sigurdarson

Tidligere LSK- og Molde-spiller Björn Bergmann Sigurdarson er snart ledig på markedet etter at Wolverhampton ikke vil fornye kontrakten hans. Som vanlig går fugla helt av skaftet og ønsker å hente han.

Kanskje gutta på Valle skal være skikkelig morsomme å hente han? Ikke fordi vi nødvendigvis trenger en ny ving, men mest for å se små pip-pip hoder eksplodere av raseri.

God helg!

En kommentar til «Dagboka fredag 13. mai 2016»

Legg igjen en kommentar