Dagboka torsdag 12. mai 2016

Mulig forsvarstrøbbel til 16. mai-kampen etter gårsdagens bortepoeng? Har vi fått ny trener på Valle? Dagboka står i spørsmålstegnets tegn i dag. Jørn Andersen ny trener på Valle? I går meldte plutselig alle norske medier at Jørn Andersen hadde fått ny jobb som hovedtrener på Valle. Dette ble ikke først bekrefta, men VG viste til … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 12. mai 2016»

Mulig forsvarstrøbbel til 16. mai-kampen etter gårsdagens bortepoeng? Har vi fått ny trener på Valle? Dagboka står i spørsmålstegnets tegn i dag.

Jørn Andersen ny trener på Valle?

I går meldte plutselig alle norske medier at Jørn Andersen hadde fått ny jobb som hovedtrener på Valle. Dette ble ikke først bekrefta, men VG viste til sikre kilder som har møtt Andersen på innsiden av det ekstremt lukkede treningsområdet, hvor mediene ikke fikk tilgang på intervjuer med spillerne på hele 3(!) dager. Mediene nøster også opp i at den forrige treneren på Valle nå er sporløst forsvunnet, og frykter at Andersen skal lide samme skjebne hvis ikke resultatene blir som forventet. Det er vel ikke usannsynlig at I ligger under betongen på stadiontomta as we speak!

Amnesty reagerer sterkt på nyheten om Andersens nye jobb på Valle, og uttaler til VG at Andersen «er med på å legitimere et av verdens mest lukkede regimer». Samtidig sier generalsekretæren i Amnesty til NRK at; «Det er et ekstremt brutalt regime. Valle er de som behandler sin befolkning verst i hele verden. Jørn Andersen kan nok ikke gjøre noe for å forbedre dette, så jeg kan ikke forstå hvordan han har vurdert at dette er en jobb han kan ta». Nydal virker plutselig mer badass enn han fremstår som med den hyggelige dialekta si. VPN: dine menn og kvinner som rapporterer med livet som innsats fra det lukkede regimet på Valle.

Har du ikke skjønt en dritt av de to avsnitta du nettopp har lest? Det kalles forsøk på satire. Les mer her om da Vidar Davidsen for noen uker siden went full retard og sammenligna styringa på Valle med regimet i Nord-Korea!

Dyrekjøpte bortepoeng i Bodø?

Det blei uavgjort og null scorede mål i Bodø i går. Etter det undertegnede fikk med seg styrte Enga mesteparten av tida, mens Glimt lå bakpå og hadde noen få gode overganger og sjanser. Ikke imponerende fra noen av laga. Høydepunktet var vel at Trond Olsen fikk ballen i nesa og måtte tørke tårer og blod! Les mer i VPNs kampreferat her.

Det kan imidlertid se ut som vi fikk med oss en del trøbbel hjem fra nord. Jääger fikk en vridning i kneet og måtte ut, Omarsson måtte spille de siste 15 minuttene med noe som ligna på lysketrøbbel, og Larsen fikk enda et gult og må stå over mot Haugesund. Som du kan lese i kampreferatet gjør det at vi sannsynligvis mangler følgende spillere i forsvaret på mandag: Larsen, Jääger, Lindkvist, Lundstrøm, og Tollås Nation. Med Nakkim, Näsberg og Gunnarsson utlånt er det heller ikke mye å erstatte de med. Undertegnede spår at Nedrebø starter på høyrebacken og Berge går ned som stopper sammen med Wæhler. Er vi riktig heldige så er Lundstrøm og/eller Lindkvist tilbake.

Uansett skal det være nok til å lage fest i sola på Ullevål, forhåpentligvis sammen med 12-15 000 tilskuere! Det er jo superbillig for unga! Bare 50 spenn! Billetter kjøpes her. Da ses vi der? Flott!

Enga i dag

Vi nyter enda en dag med over 20 varmegrader, drikker enda en øl, og ser frem til enda en hjemmeseier sammen med nettopp DEG på 16. mai!

Legg igjen en kommentar