Dagboka mandag 16. mai 2016

Det er fri fra jobben, sola skinner, Haugesund kommer på besøk, Vålerenga mot Rasisme feirer 20 år, Pål Engebretsen er hedersgjest, Vålerenga Janitsjar skal spille,  og vi skal feire 3 poeng. Er det rart vi gliser? Fotball Troppen som møter FK Haugesund i kveld er: Aslak Falch, Adrian Møller, Enar Jääger, Kjetil Wæhler, Anders Nedrebø, Jesper … Fortsett å lese «Dagboka mandag 16. mai 2016»

Det er fri fra jobben, sola skinner, Haugesund kommer på besøk, Vålerenga mot Rasisme feirer 20 år, Pål Engebretsen er hedersgjest, Vålerenga Janitsjar skal spille,  og vi skal feire 3 poeng. Er det rart vi gliser?

Fotball
Troppen som møter FK Haugesund i kveld er: Aslak Falch, Adrian Møller, Enar Jääger, Kjetil Wæhler, Anders Nedrebø, Jesper Arvidsson, Rasmus Lindkvist, Sander Berge, Vajebah Sakor, Christian Grindheim, Herman Stengel, Jonatan Tollås Nation, Robert Lundstrøm, Elias Mar Omarsson, Deshorn Brown, Ghayas Zahid, Simen Juklerød, Rino Falk Larsen, Miniklanen, Klanen og en foråpendligvis full Bendit-tribune.

Daniel Fredheim Holm sliter med kneplager og spiller ikke i dag. Det er kjipt for Holm har gjort sakene sine bra i det siste. Håper han friskner til raskt. Ellers er Simon Larsen ute da han soner karantene for sitt tredje gule kort. Når dette er sagt så gleder vi oss over at vi ser at Jonatan Tollås Nation, Rasmus Lindkvist og Robert Lundström er tilbake i troppen. Enar Jääger pådro seg en smell mot B/G onsdag og Rekdal sier på klubbens sider at han enda er 50/50 og at det ikke er sikkert de vet noe mer før oppvarminga før kampstart i dag. Vi får bare krysse fingra.

Ellers så er Miniklanen, Klanen og resten av vålerengasupporterne i god form om dagen. Ikke bare er formen bra men vi gøyer oss noe sjukt på tribuna. Vålerenga stiller ikke med 11 mann. Vi stiller med 12. Bli med du også. Det er ikke noe mer å tenke på. Klubben kjører på med ekstra billige billetter for barn og tar du med deg en unge/ungdom på match i kveld så får du rabattert pris. Kjøp billett nå!

Det er ikke bare gutta som spiller ball i dag. Damelaget møter Røa  borte  på vestkanten kl 13.00. Merk at kampen er ferdig tre timer og femten minutter før det braker løs på Ullevaal stadion. Du rekker begge. Gjør som oss: Få med deg damekampen også. Det er ingen grunn til å la være.

Vålerenga 2 feirer 17. mai som Oslos tredje beste fotballag. Skeid har stakkarslige 13 poeng mens Vålerenga 2 har flotte 14 poeng. Vi liker å suge på den karamellen.

Hockey
Ellers er det to Vålerengespillere som spiller VM i hockey om dagen. Vi snakker om Steffen Søberg og Morten Ask. Gutta har allerede berga spill i A-gruppa neste år. Om de klarer å komme seg til kvarten er usikkert. Det har vært innmari mye stang ut. Men man skal aldri si aldri. I dag møter det norske landslaget vertsnasjonen Russland. Se Morten Ask lære bort bodychecking…the hard way. Det er fornøyelige saker.

Vålerenga i dag
Vi lader opp til kveldens oppgjør med et tilbakeblikk på matchen i fjor. Brown har gjort klar slegga og vi satser på en reprise.

Legg igjen en kommentar