Før kampen: Vålerenga-Haugesund

Får du ikke lada opp ordentlig til kamp uten en Før Kamp-sak fra VPN sier du? Det kan vi ikke ha noe av, så her kommer en 16. mai ekspressversjon: Det er 16. mai, sola skinner over Oslo og Enga, og da vil det som alltid garantert bli fest!   For å feire fotballens festdag … Fortsett å lese «Før kampen: Vålerenga-Haugesund»

Får du ikke lada opp ordentlig til kamp uten en Før Kamp-sak fra VPN sier du? Det kan vi ikke ha noe av, så her kommer en 16. mai ekspressversjon:

Det er 16. mai, sola skinner over Oslo og Enga, og da vil det som alltid garantert bli fest!  

For å feire fotballens festdag har NFF invitert Haugesund til Ullevål. Ikke at vi klager, men de kunne godt ha invitert et lag fra østlandet, for det er vel usikkert hvor mange som finner veien over fjellet fra vestlandet dagen før nasjonaldagen. Man må jo ha tid til å stryke bunadsskjorta. Vi har imidlertid snakket med en kar fra Haugesund som ikke har bunad, og som ikke kunne la sjansen til å oppleve en Eurovision-fest på Tøyen OG 16. mai kamp på Ullevål på samme langhelg gå fra seg. La oss, i Eurovision-ånd, kalle ham Kjetil Stokkan, og vi lar ham beskrive forventningene med egne ord:

«Det er vel sjelden vi har vært mer optimistiske før en kamp mot Vålerenga i Oslo. Selv om det er 16. mai, som vel ikke gjør det enklere å være bortelag. Samtidig har FKH prestert mye bedre enn vi trodde før sesongen, så vi venter på at oppturen skal ta slutt.»

I forhold til resultat uttaler Stokkan at:

«Forøvrig har FKH scoret 2. mest (1 mål bak Molde) og sluppet inn 2. mest (1 bak Stabæk og Start). Det kan jo antyde en ganske målrik kamp?» Med tanke på at Enga har 9-0 i målforskjell på de tre siste hjemmekampene så støtter vi det utsagnet!

Helt til slutt legger Stokkan til at:

«Forøvrig er det alltid kjekt å møte Grindheim igjen, Rekdal er en utrulig lite sympatisk type, samt at Oslo har mye godt øl.»

Etter dette blei vi enige om å gå hvert til vårt for dagen, og heller se hvem som synger ut hvem på tribunen. Klanen har vært i storslag i det siste, og i dag forventer VPN årsbeste både trøkk- og humormessig!

Til slutt litt fakta om dagens motstander:

I Haugesund har de hvert år polsk frijazzfestival for å feire at de fikk fisk i år også. Tristere kan det ikke bli. Men fotballaget har jaggu ikke vært så verst de siste åra, først med Grindhaug, nå med Dempsey. Supporterne har jeg hatt nærkontakt med en gang, som bartender på et Haugesund-vorspiel før de skulle møte Løv-Ham i Bergen. Halvparten måtte kastes ut fordi de ikke oppførte seg, resten blei for fulle til å huske kampen. Det er sånn det går når du ikke får din daglige dose med sild og jazz.

Troppen vår ser sånn ut: Aslak Falch, Adrian Møller, Enar Jääger, Kjetil Wæhler, Anders Nedrebø, Jesper Arvidsson, Rasmus Lindkvist, Sander Berge, Vajebah Sakor, Christian Grindheim, Herman Stengel, Jonatan Tollås Nation, Robert Lundstrøm, Elias Mar Omarsson, Deshorn Brown, Ghayas Zahid, Simen Juklerød, Rino Falk Larsen, Miniklanen, Klanen og en forhåpentligvis full Bendit-tribune. Gledelig med alle gutta som er tilbake fra skade, og vi håper de kan bidra til fest!

Nå må jeg slutte å skrive, for jeg skal kjappe meg opp til Sjappa for å fikse billetter til to kompiser. Har du ikke billett ennå, så følger du etter meg og tar med deg alle du er glad i. Det er jo rabatt både for unger og for familier! Ses vi på stadion da? Flott det! God kamp a folkens! Og gratulerer med dagen i morra! #ViHarRyggenDeres

2 kommentarer til «Før kampen: Vålerenga-Haugesund»

Legg igjen en kommentar