Se trekningen av 4. runde i NM direkte

NFF bjuder på direktesendt trekning av cupens 4. runde kl 12:00 og du er, i motsetning til Brann og LSK, invitert. Følgende lag er fremdeles med: Brattvåg Haugesund Tromsø Stjørdals-Blink Sandnes-Ulf Sandefjord Stabæk Rosenborg Nest-Sotra Vidar Odds Strømsgodset Kongsvinger Vålerenga Bodø/Glimt Sarpsborg 08 Lagene trekkes og NFF setter opp hvem som har hjemme- og bortekamp … Fortsett å lese «Se trekningen av 4. runde i NM direkte»

NFF bjuder på direktesendt trekning av cupens 4. runde kl 12:00 og du er, i motsetning til Brann og LSK, invitert.

Følgende lag er fremdeles med:

Brattvåg
Haugesund
Tromsø
Stjørdals-Blink
Sandnes-Ulf
Sandefjord
Stabæk
Rosenborg
Nest-Sotra
Vidar
Odds
Strømsgodset
Kongsvinger
Vålerenga
Bodø/Glimt
Sarpsborg 08

Lagene trekkes og NFF setter opp hvem som har hjemme- og bortekamp utfra den totale estimerte reisetiden de har hatt hittil i cupen.

Det beste hadde vært å få overkommelig motstand og bortekamp slik at man har gode muligheter for avansement og samtidig være i beit for hjemmekamp de 2 neste rundene. I runde 7 så er det semifinale, og da trekkes det hvem som har hjemme- og bortekamp.

Legg igjen en kommentar